Ilo testaa - heijastavat uutuustuotteet

Näitä testipostauksia alkaa nyt tulla, koska minulla on hommia "vähän" rästissä. TopCanista tulossa julkaisuun, kunhan saan kuvattua - teksti on valmiina. Best Friendiä tulossa lisää. Tässä Hau-Hauta, joka on keeestänyt.

Sain joskus joulukuussa Hau-Hau Championilta testaukseen heijastavia uutuustuotteita. Arvoin blogissa neljä erilaista tuotetta ja loput jätin meille testiin. Testituotteiden joukosta löytyi oma suosikkini, joka on ollut oikeasti päivittäisessä käytössä. Myöhemmin kerron, mikä kyseinen tuote oikein on. Se on käytännöllinen ja kaunis.

Olen varmasti useaan kertaan maininnut, kuinka tärkeää heijastintuotteiden käyttäminen on. Välillä minusta tuntuu kuin olisimme käveleviä joulukuusia, mutta ainakin näymme. Näkyminen on tärkeää, koska me olemme tärkeitä. Usean ihmisen mielestä heijastintuotteet on nolostuttavia, mutta minä en tähän ryhmään kuulu. Mielestäni heijastavat tuotteet ovat halpa henkivakuutus. Rohkenen väittää, että heijastintuotteita löytyy ihan jokaisen makuun. Minun pitäisi päivittää oma heijastinliivini, sillä nykyinen on oikeasti ruma ja rikkinäinen. Ajaa asiansa, mutta silti. Ilolta löytyy laaja valikoima upeita heijastintuotteita. Minulla on käytössä otsalamppu, heijastinliivi, hihassa roikkuva heijastin ja usein joku heijastava vaate, esim. pipo. Ilolla on heijastinliivi tai heijastinvaljaat, vilkkupanta ja/tai vilkkuvalo ja heijastava hihna. Me varmasti näymme. Tosi kunnolla. Kauas. Onko tukka hyvin, näkyykö panta?
 Söötit ja persoonalliset! 

Hau-Hau Champion heijastinpanta ja heijastava köysitalutin
Tämä setti on noussut mieheni suosioon. Hän käyttää Ilolla tätä settiä vallan ja antaa palautetta, jos kun Ilon remmit on aivan sekaisin ja tämä mieluisin ei meinaa löytyä remmien sekamelskasta. Mieheni on käyttänyt tätä settiä paljon enemmän kuin minä, joten hänellä olisi varmaan enemmän palautetta antaa. Setti on simppeli ja siisti. Pannan materiaali on hengittävä. Tuntuu miellyttävältä. Pannassa on heijastavat tikkaukset. Saatavilla kahdessa eri värissä - harmaana ja oranssina. Värihullun on pakko todeta, että pantaa voisi saada useammassa värissä. Kolmessa eri koossa - S (2,5 x 28-40 cm), M (2,5 x 35-51 cm) ja L (3,2 x 42-67 cm). Säätövaraa on runsaasti ja silti heijastimet menee koko pannan läpi. Pannassa on pistolukko. Ilolla harmaa panta, M-kokoa.


Talutin on pyöreä ja pehmeä. Taluttin on väriltään musta ja siinä on heijastavat tikkaukset pannan tapaan. Saatavilla kahdessa eri koossa - 8 mm x 180 cm ja 13 mm x 180 cm. Talutin on miellyttävä käteen. Se on pehmeä, mutta tuntuu ja vaikuttaa silti kestävältä. Taluttimessa on pistoolilukko. Pannassa ja taluttimessa molemmissa on persoonalliset (ja mahdottoman söötit) logot. HAU HAU-teksti ja Reiska-koiran kuva. Uusi logo pisti silmääni heti tuotteita tutkaillessa ja sai minut hymyilemään. Mielestäni logo on kiva piristys tuotteisiin.
Hau-Hau Champion vilkkupanta
Tämä. Tämä tuote on kuulunut Ilon vakiovarustukseen kauan. Se oli ihastusta ensisilmäyksellä ja rakkautta ensikäytöllä. Tätä vilkkupantaa on käytetty päivittäin. Pantaa on saatavilla kolmessa eri koossa - S (34-41 cm), M (36-51 cm) ja L (45-63 cm). Kahdessa eri värissä - pinkkinä (punainen valo) ja vihreänä (vihreä valo). Pannassa on kolme eri toimintoa - nopea vilkku, hidas vilkku ja jatkuva valaisu. Akku kestää vilkulla noin 3-5 h ja jatkuvana 2-3 h. Panta näkyy 500 metrin päähän. Panta on ladattava, sen saa ladattua USB-piuhalla ja piuha sisältyy pakkaukseen. Pannassa on heijastavat tikkaukset. Pannassa on pistolukko. Panta on roiskevesitiivis.


 USB-liitäntä. Pieni huomaamaton lerpake, joka avataan latausta varten. Niin kätevä!

Ilolla on pinkki panta, M-kokoa. Kerrassaan mahtava tuote! Panta on kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis. Siisti. Säätövaraa on runsaasti. Runsaassa säätövarassa on myös haittansa, sillä vilkku ei tietenkään jatku säätöalueelle asti ja kaula jää toiselta puolelta näkymättömäksi pimeässä. Olen pistänyt merkille, että panta myös löystyy aika helposti. En ole kokenut sitä kuitenkaan ongelmaksi ja olen kiristellyt pantaa aina käytön jälkeen. On kiva, että pantaa on saatavilla "tyttövärissä" ja "poikavärissä". Toki värivalikoimaa voisi jatkaa vaikka sinisellä ja keltaisella. Minä käytän Ilolla usein jatkuvaa valaisua. Huomiota herättää niin jatkuva valaisu kuin vilkkukin eli periaatteessa ei ole väliä kumpaa käyttää. Akku kestää hyvin ja mikä sen hienompaa kuin laittaa panta lataamaan akun loppuessa? Miten helppoa! Miten säästeliästä! Miten nykyaikaa! Jaksaa aina naurattaa kun panta killuu pistorasiasta. Panta on ollut käytössä vesisateessa ja pakkasessa, eikä se ole ottanut mistään itseensä. Se on toiminut normaalisti ja laatu ei ole kärsinyt. Ainoa miinus tässä tuotteessa on säätöalueen näkymättömyys ja löysyys. Tavallaan on hyvä, että säätövaraa on runsaasti, mutta tavallaan ei ole hyvä. Tämä ei kuitenkaan estä käyttöä ja kuten jo sanoinkin, tämä on Ilon vakiovaruste ja yksi minun suosikkituotteistani. Tässä pannassa killuu Ilon nimilaatta, joka vaihtuu aina vakkaripannan mukana. Tämä panta on vakkaripanta.

 Hienosti näkyy!

Asiasta kymmenenteen. Taas pääsee Hau-Hau Championin harjat aktiiviseen käyttöön, sillä Ilosta lähtee kamalasti karvaa. Karvaa on kaikkialla. Tuntuu, että Iloa ei tarvitse kuin vilkaista ja siitä pöllähtää karvaa. Huh.

Kommentit

 1. Meillä löysi tiensä tuosta arvonnasta heijastinpanta oranssina ja vilkkupanta vihreänä. Oranssi heijastinpanta on Depillä tällä hetkellä lähes päivittäisessä lenkkikäytössä, erityisesti silloin kun lenkin varrella juostaan vapaana, se näkyy hyvin ja solkipantana myös pysyy menossa mukana. Myös meillä tää on perheen miehen suosiossa: isälläni on oranssi ulkoilutakki, joka mätsää täydellisesti pannan väriin :D Plussaa myös säädettävyydestä. Mun mielestä heijastintikkaus voisi olla aavistuksen leveämpää/näkyvämpää, tai pannan keskiosassa kiertää myös heijastinraita, se taitaa ollakin ainut parannuksen kohde.

  Vilkkupanta oli meille hieman liian iso, ja se lähtikin joululahjaksi kaverin pk collielle. Pelkkää hyvää oon heiltä tuosta pannasta kuullut, valo näkyy kuulemma hyvin myös collieuroksen muhkean kauluksen seasta :)

  VastaaPoista
 2. Mahtava kuulla, että pannat on aktiivisessa käytössä ja olette tyytyväisiä. :-) Tosi hieno juttu!

  VastaaPoista
 3. Voi että, tosi ihania kuvia tässä postauksessa♥

  Meilläkin menee nyt HauHaun tuotteet testiin, tosin me osallistutaan tuohon Vehnätön Valinta-kampanjaan, eli meillä testissä ruuat:) Tuota heijastinpantaa vois kyllä kokeilla!

  Hymy Hännässä

  VastaaPoista
 4. Kiitos kovasti! <3 Mukavaa testailua teille! :-) Voin suositella valopantaa lämpimästi. Se on tosi super. Muita enää tohtisikaan käyttää...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit