Pätskynenä peittosi härönenän

Pätevä treeninenä! Meidän nose work-taival ei ole pitkä. Alku on ollut tahmea, koska Ilo on kaikkea muuta kuin tahmea - tosi innokas ja vauhdikas. Ei tullut yllätyksenä. Ilo on tehnyt liikesarjaa vauhdikkaasti, tullut haistamaan purkkia, haistanut toista purkkia, mahdollisesti välillä pelannut - jommasta kummasta tulee nami, saanut palkkaa, hakenut toista palkkaa vauhdikkaasti, palannut vauhdikkaasti ja innokkaasti "hajupisteelle". Palatessa vauhtia ja intoa ollut liikaa, purkit on mahdollisesti kaatunut tai pahvilaatikolle on tarjottu sitätätätota. 

Kuulostaa vähän tahmealta. Ylimääräinen häröily on toki vähentynyt treenikertojen myötä, mutta tänään taisi löytyä ratkaisu (ainakin toistaiseksi). Ilo on nosettanut kahdella pilttipurkilla, mutta nyt lisäsin joukkoon kaksi lisäpurkkia tai no oikeastaan purkkien puutteessa kaksi lasia. Ilo lopetti häröilyn, keskittyi tehtävään, haisteli tarkkaan, nuuskutus kuului voimakkaasti ja oikea purkki löytyi erittäin taitavasti. Todella kaunista työskentelyä.

Ennen lisäpurkkeja askartelin pahvilaatikkoon kaksi reikää ja asettelin pilttipurkit siihen. Toimi sekin, Ilo ei lätkinyt tassuilla. Tein rei'istä kuitenkin vähän turhan isot ja purkkeja piti jatkuvasti asetella paremmin. Lisäksi alkoi tuntua siltä, että kahdella purkilla häsääminen on Ilolle vähän liian helppoa. Lisää haastetta kuvioon. Toimi!

Kommentit

  1. Meillä auttoi häröilyyn myös purkkien lisääminen. Tosin kun häröilijä pelasi jopa 5-6 purkilla, heitin niitä jotain kymmenen lisää. Toimi täälläkin. :D

    VastaaPoista
  2. Hahaaaa. :-D Voi ei! :-D Saapa nähdä, kuinka meidän käy!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit