Testihaukku testaa 2

Best Friendin ensimmäisen paketin mukana tuli herkkujen lisäksi kerrassaan mahtavia heijastintuotteita. Monet teistä varmasti tietävät intoni heijastintuotteisiin, joten voitte varmasti kuvitella, kuinka innoissani olin paketista. Minä kuulun siihen ryhmään, joka ei häpeile käyttää heijastinliiviä, otsalamppua tai muita heijastavia tuotteita. Päinvastoin! Minusta heijastimet ja  heijastintuotteet ovat halpa henkivakuutus. En voi käsittää, kuinka joidenkin mielestä on noloa näkyä. Tahdon näkyä ja tahdon, että myös karvaiset ja vähemmän karvaiset rakkaat näkyvät.

Paketti tuli hyvään väliin - keskelle pimeyttä - ja tuotteet on ollut ahkerassa käytössä. Heijastimet ovat vertaansa vailla. Näillä tuotteilla ei takuulla jää näkymättä. Erityisesti heijastinliivi on todella kovasti mieleeni. 
Best Friend Gear koiran huomioliivi. Supertuote! Tämä on ollut käytössä päivittäin siitä asti kun saimme tämän. Paras heijastinliivi, johon olen törmännyt. Liivi on valmistettu kevyestä ja vettähylkivästä materiaalista. Siinä on huomiovärit ja hyvät heijastimet. Liivi on kaksipuoleinen, toiselta puolelta keltainen ja toiselta puolelta kelta-oranssi. Kyljissä menee heijastimet, samoin rinnassa. Liivissä on pistolukko, joten kiinnitys on jämäkkä ja helppo. Säätövaraa on mukavasti. Malli on järkevä ja koira pystyy liikkumaan hyvin se päällä.  Liiviä on saatavilla kolmessa eri koossa S (30 - 40 cm), M (40 - 50 cm) ja L (50 - 60 cm). Ilo M. Lisänäkyvyyttä saa kiinnittämällä vilkkuvalon liivin selässä olevaan lenkkiin ja/tai pujottamalla LED-valon liivin selässä olevaan nepparitaskuun. Best Friend Gear LED-valo. Mukava lisä remmiin, pantaan, valjaisiin tai juuri vaikka aiemmin mainittuun heijastinliiviin. Meillä ollut käytössä remmeissä. Kiinnitetään kestävillä tarranauhoilla. Tarrat ei aukeile itsekseen ja valo pysyy jämäkästi paikoillaan. Valossa on kolme eri toimintoa - jatkuva, nopea ja hidas. Valon väri vihreä. Best Friend Gear vilkkuvalo. Tämäkin valo on mukava lisä muihin vermeisiin. Meillä ollut käytössä kaulapannoissa. Tämä on juuri se valo, jonka saa myös kiinnitettyä heijastinliiviin. Valo on vesitiivis. Valossa on kolme eri toimintoa - jatkuva, nopea ja hidas. Valo on pieni, mutta todella hyvä ja kirkas. Näkyy kauas. Kiinnitys on helppo ja nopea, mutta lenksu on ohut ja saattaa hajota helposti. Meillä ensimmäisestä vilkusta hajosi kiinnityslenksu ensimmäisellä käyttökerralla ja tässä toisessa taas on kestänyt monta lenkkiä, monta säätöä. 
Best Friend Gear heijastintalutin. Todella hyvät heijastimet! Heijastimet kiertää jokaisen kohdan ja näkyvyys on varmaa jokaiseen suuntaan. Talutin on valmistettu pehmeästä ja likaa hylkivästä materiaalista. Kädensija on neopreenipehmustettu ja erittäin miellyttävä käteen. Värivaihtoehdot musta, harmaa ja pinkki. Talutinta löytyy mitoissa 10 mm x 180 cm (kädensija ei pehmustettu), 20 mm x 190 cm, 30 mm x 190 cm. Ilon hihnan mitat on 30 mm x 190 cm.  Hihna vaikuttaa erittäin tukevalta ja kestävältä, sillä onkin jopa kolmen vuoden takuu. Vau!

Best Friend Gear pehmustettu Y-valjas. Todella hyvät heijastimet taluttimen tapaan! Nämä ovat samaa sarjaa. Heijastimet kiertää jokaisen kohdan ja näkyvyys on varmaa jokaiseen suuntaan. Valjaat on valmistettu taluttimen tapaan pehmeästä ja likaa hylkivästä materiaalista. Valjaat on pehmustettu. Värivaihtoehdot on samat kuin taluttimessa eli musta, harmaa ja pinkki. Rinta- ja vatsaremmeissä on säätövaraa runsaasti.  Ilon valjaat on kokoa M (50 - 65 cm ja 50 - 90 cm), rotusuositukset collie ja kultsu. Valjaat on hyvät malliltaan ja koira pystyy liikkumaan hyvin valjaissa. Valjaat vaikuttaa todella tukevilta ja kestäviltä. Kolmen vuoden takuu.


Tämä oli todella miellyttävä ja käytännöllinen setti. Positiivinen yllätys. Kaikki tuotteet on ollut ahkerassa käytössä ja olen ollut niihin tyytyväinen. Välillä olen vetänyt överiksi (jos turvallisuusasioissa voi ylipäätään niin sanoa) ja pukenut Ilolle päälle ihan kaikki saamamme tuotteet. Heijastinliivin, siihen päälle valjaat, valjaisiin LED-valon, hihnan ja hihnaan vielä erikseen vilkkuvalon. Ei meitä voi ainakaan näkymättömyydestä syyttää!  


Loppuun joulukuussa pimeällä kuvatut kuvat. Oletteko te tutustunut Best Friend Gear-tuotesarjaan? Kokemuksia?

Kommentit

 1. Nää on kivoja. :) Mein Vinskillä on BF:n vanhan mallin heijastinliivi, joka on hyvin samantyylinen kuin tuo uusi ja se on ollut huippu. Kevyt, istuva ja hintaluokassaan kyllä ihan verraton. Plussaa pistolukkokiinnityksestä. Ja jos etsisin heijastavia Y-valjaita, yrittäisi kyllä kokeilla näitä, näyttävät nimittäin istuvilta ja selkäkappale lähtökohtaisesti hyvältä. Ei vaan ole ihan meidän värejä.

  VastaaPoista
 2. Värivalikoimaa kyllä saisi olla lisää! Keltainen ja turkoosi nyt tulee heti mieleen. <3 Olen tykännyt kauheasti tuosta liivistä, ihan super.

  VastaaPoista
 3. Veetiltä löytyy myös tuo BF:n vanhan mallinen heijastinliivi ja oon kyl tykännyt siitä! Tuo uusi malli varmaan ostetaan, heti kun löydetään sellainen myynnistä :)
  Olen miettinyt noita BF y-valjaita, mutta värit ei oikein oo mieleiset, kun meillä kaikki on kuitenkin turkoosia niin olisi tyhmän näköistä kun olisi harmaat valjaat :DD (kaikkien varusteiden kun pitää olla saman värisiä)

  VastaaPoista
 4. Ymmärrän värihomman. :-D Meillä ei ole mitään tiettyä väriä kun en ole osannut päättää, joten ei varsinaisesti väliä. Värikoodatut tuntuu olevan kuitenkin aika tyypillisiä ja kieltämättä tämäkin setti piristyisi entisestään kirkkaammilla väreillä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit