Hieronta - vasemmalta lapa ja oikealta lanneranka jumissa

Ilon hierontaväli on tahattomasti ja huomaamatta venynyt todella pitkäksi. Ilo on hierottu viimeksi tammikuussa. Ohho. Ilo on käynyt aiemmin Katri Ilveksen käsittelyssä, mutta tällä kertaa varasin ajan Kirsi Karhuniemelle. Varasin ajan toukokuussa ja tänään klo 13.30 Ilo pääsi hierottavaksi. Kirsin vastaanotto sijaitsee erittäin kauniissa maisemissa Ylöjärven Karhella. Omakotitalokuume kasvoi entisestään - mikäli voi enempää kasvaa.

Ilo oli intona päästessään autosta pihalle. Ilolla ei ole ikinä ollut pienintäkään ongelmaa mennä uuteen paikkaan. Pienestä pitäen kulkenut häntä tötteröllä ja innosta kiskoen puhkuen. Vastaanotto tutkittiin tarkasti jokaista nurkkaa myöten ja herkkukippo löytyi ennen kuin ehti koiraa sanoa. Olen tavannut Kirsin kerran aiemmin - kävimme yhdessä koiralenkillä joskus huhtikuun puolella. Kirsi on mukava ihminen ja hänen kanssaan on helppo jutella. Lisäksi hyvä palvelu, selvä pätevyys ammattiin, varmat otteet ja viihtyisä paikka. Rakkaus koiria ja työtä kohtaan välittyy asiakkaalle. Tärkeää. Varmasti Ilonkin mielestä Kirsi on huikea tyyppi - rentouttava käsittely, vatsarapsut ja maistuvat herkut. Mitä muuta voisi aussie toivoa? Positiivinen kokemus kummallekkin.

 Kerroin ottavani pari kuvaa Ilosta. Kirsi naurahti, että kohta se alkaa poseeraamaan kun on tottunut niin olemaan kuvattavana. Totta. Silmät piti aukaista aina kun otin kameran käsiini.
Ennen hierontaa Kirsi kyseli muutamia kysymyksiä Ilosta, terveyteen ja hierontaan liittyen. Kirsi kutsui Ilon luokseen matolle ja "laittoi" Ilon makuulle. Ilo ihmetteli hetken, mitä seuraavaksi tapahtuu. Rentoutui nopeasti käsittelyyn. Ajoittain nosti päätään kurkaten tilanteen ja pari kertaa meinasi heittäytyä selälleen vatsarapsutusten toivossa. Muuten malttoi hienosti olla aloillaan ja antoi Kirsin tehdä työnsä. Juuri jumikohdissa Ilo taisi reagoida aiemmin mainituilla tavoilla. Jumeja löytyi vasemmasta lavasta ja oikealta lannerangan lopusta lanneristiluun liitokseen (?). Lapa oli niin jumissa, että sen sai kokonaan aukoa. Aukomiseen täytyi käyttää apuna myös laseria. Ilo sai ensimmäistä kertaa laserhoitoa, eikä ollut moksiskaan. Rentoutui silminnähden. 
Ilo nukahti käsittelyyn. Kunnolla nukahti. Ilo oli aivan pökkyräinen herätessään. Naamakin oli aivan kurtussa. Ilo ei reagoinut puheeseen, mutta herkkuihin reagoi.  Ennen ja jälkeen hierojan käytiin köpöttelemässä. Ilolla verkkobotti päällä. Hieronnan jälkeen annoin FitDogia. Loppupäivän on levännyt ja huomennakin saa levätä.

Koirahieronta on jotenkin äärimmäisen kiehtovaa. Olinkin kuin pikkutyttö kysellessäni Kirsiltä koirahieronnasta. Varasin samalla seuraavan hieronnan - 15.08. Jääköhän viimeiseksi ennen äitiyttä. Pentujen jälkeen taas...

Kommentit

 1. Ups! Cavankin fyssarilla käynti väli venähtänyt ihan liikaa ja ihan huomaamatta. Kiitos siis muistutuksesta. Ihana rento Ilo ja onneksi saitte jumeja auki :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että oli jotain hyötyä! :-D Olen ollut pari kertaa aikaa varaamassa, mutta on ollut vähän kiirettä hierojalla ja olen oikeasti vain unohtanut. Ilo ei ole mitenkään näyttänyt jumittavan, joten en ole edes sitä kautta tajunnut ajatella.

  Tuli aika puskista toi lapajumi! Onneksi mentiin hierojalle ja ne sai auki.

  VastaaPoista
 3. "Ilolla ei ole ikinä ollut pienintäkään ongelmaa mennä uuteen paikkaan. Pienestä pitäen kulkenut häntä tötteröllä ja innosta puhkuen."

  Niiiiiin Selma. :D Voi herranjestas sitä intoa kun mentiin ekaa kertaa trimmaajan (meidän trimmaaja toimii myös omassa kotonaan) luo... Selma ei taakseen kattonut kun luovutin hihnan vieraalle ihmiselle joka vei sen omaan kotiinsa. Tai no Selmahan sinne edeltä kiskoi ihan kuin ois omistanut koko paikan, huoh... :D Mutta parempi näin! Reipas koira on kiva koira.

  VastaaPoista
 4. Ihanat ilmeet Ilolla. Armas on menossa huomenna osteopaatille koska se oli pari viikkoa sitten aivan totaalijumissa. Koirahierojaopinnot juuri aloittanut ystävämme onneksi sai pahimmat jumit auki. Nyt Armas pääsee ystävän opintoihin liittyväksi yhdeksi projektikoiraksi, mahtavaa!

  VastaaPoista
 5. Todellakin <3 Ihanat reippaat touhottajat :-) Arki huomattavasti helpompaa...

  VastaaPoista
 6. Kirsi on kyllä hyvä hieroja! :) Oon siellä Tuikun tainnut käyttää nyt kolmasti (vanha naapurini niin sillä käytiin siellä) ja Vilkkukin pikkuvaavina pääsi vähän tutustumaan asiaan :) Ja todellakin huikeat maisemat ja maastot, voin kertoa siellä 18 vuotta asuneena ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit