Ilo 3v

Tänään Wirneen I-pennut täyttää 3-vuotta! Onnea ihanat Ilopilleri "Ilo", Ilmalento "Priya", Ilmiliekki "Tintti", Ikiliikkuja "Gatsby", Ihmejakumma "Ihme" ja Irtiotto "Issi". Hurjan nopeasti on aika mennyt. Vasta ne syntyivät!

 Ilo 1vrk. Kuvan on ottanut Make.

Ilolla on ollut varmasti ihan mieluisa synttäripäivä. Aamu alkoi ikiomalla "kakulla". Ilo sai (etukäteen) lahjaksi uuden mieluisan treenilelun, vinkuvan villapötkön joustolla. Päivä kului aurinkoilmalla vesillä veneillen ja retkeillen muun perheen kanssa. Illalla käytiin kahdestaan lenkillä ja tehtiin pienesti tokoa. Iltaruoaksi sai "kakkuaineista" jääneet jämät nappuloiden joukossa. Juuri nyt Ilo makaa pitkin pituuttaan sohvalla, vaikuttaen aika tyytyväiseltä. Ilo 3v.

Vasta minä odotin Nessan pentujen syntymistä, nyt Ilo onkin muka jo 3-vuotta ja kohta odotan Ilon pentujen syntymistä. Kuinka nopeasti aika onkaan mennyt. Hämmentävää. Oikeastaan myös vähän hirvittävää. Ilo oli hieno jo pentuna ja siitä on kasvanut hirveän hieno koira. Ilo on rikastuttanut elämääni ihanalla luonteellaan ja iloisella asenteellaan. Ilo on mitä mahtavin perheenjäsen, ystävä ja harrastuskaveri. ♥ Mahtava pakkaus. En olisi voinut saada itselleni parempaa ja sopivampaa koiraa.  Ilo on Elämäni Koira. Minä yksinkertaisesti tiedän sen. 


Kommentit

  1. Ajatella, että sun pikku marsus saa kohta omia pikku marsuja! Onnea Ilolle vielä tätäkin kautta! ♥

    VastaaPoista
  2. Onnea Ilolle! Kyllä siitä on tullut komea aussi :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit