Tervetuloa perheeseen

Meille muutti uusi perheenjäsen. Toivotin sydämellisesti tervetulleeksi hartaasti haaveillun Canonin kasivitosen objektiivin. Olen haaveillut putkesta kauan, mutta vasta nyt raaskin tilata. Ilorit lähestyy, pitää saada kuvia ja mielessäni on  erityinen kuvausidea pentujen varalle, joten tarvitsen paremman putken. Mikä sen parempi syy hankkia putki? No on niitä syitä toki muitakin. Heti piti päästä testaamaan, se oli rakkautta ensisilmäyksellä ja ensitestauksella. Paljon riittää opiskeltavaa, mutta odotan enemmän kuin innolla yhteistä matkaamme. Boke ♥

Eilen haettiin karvaisempi perheenjäsen. Kotikotiin Sulo-villan kaveriksi Soma-villa. Hienosti lähtenyt sujumaan!

Kommentit

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kauhee - ei saa pelästytellä, olin jo että Ilolla on pennut etkä oo kertonu ja feikkaillu kuvia ja näin! :D Tosi kivoja nuo kuvat, varmasti onnistuu nyt paremmin :)

  VastaaPoista
 3. Hahaa! :-D Vähän täytyy välillä velmuilla. :-D Yhtään ei ollut tarkoitus (eipä vissiin). :-D

  Kiitos! Tykkään tuosta kasivitosen bokesta hirveesti. Siksi siihen joskus ihastuinkin kun koirakuvia nähnyt otettavan tuolla. :-)

  VastaaPoista
 4. Vau, upeita kuvia! Kasivitonen on oma ikuisuushaave, jonka hankin, kun 50-millinen irtisanoutuu kokonaan kunnolla tarkentamisesta... :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Sama ja nyt ajattelin repäistä. Vihdoin! Olen jo nyt varma siitä, että kyllä kannatti. Tykkään niin ton kasivitosen jäljestä. :-) Ei malttaisi odottaa, että pääsisi rauhassa kuvaamaan lisää!

  VastaaPoista
 6. Kasvivitonen on ihan paras :D

  VastaaPoista
 7. Olen ihaillut koiraihmisillä putkeloista. Tosi nättiä jälkeä saa aikaiseksi. :-)

  VastaaPoista
 8. Hienot kuvat! Uusia leluja pitää aina välillä saada. Me ollaan aina välilllä harkittu toisen rungon ostoa tuon 8 vuotta vanhan seuraksi niin voisi kuvata kahdella eri putkella samoja tilanteita.

  VastaaPoista
 9. Oi, eikö ole ihanaa luksusta kun välillä ostaa itselleen jotain eikä aina vaan koirille ;)

  VastaaPoista
 10. Kiitos! Totta! Mitä kameraa miettinyt? Mikä tällä hetkellä on? Itse olen tyytyväinen useamman vuoden vanhaan kameraan, mutta putkilla on kiva kikkailla. :-) Sitten puuttuisi pari sellaista, jotka haluaisin. Isompaa ja kalliimpaa tötteröä varten tarvii kyllä säästää.

  Joanna kyllä! :-D Vaikka suurimpana syynä tähänkin hankintaan koirat, mutta silti ihan minulle. Ajatella! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Nikon D 700 (täyskenno). Nikonissa pysytään että putkivarasto sopii, vanhan kameran joku päivitetyistä versioista olis kiva. Eniten kaipaisin tarkkuutta isojen ISOjen kuviin eli parempia huonon valon kuvausominaisuuksia.

   Jäi muuten suu auki tuosta anon kommentista! Sulla on hienot kuvat. Jokainen saa toki tehdä omille kuvilleen mitä haluaa, mutta mäkin tykkään luonnollisista kuvista. Säädän pääasiassa valkotasapainoa, valotusta ja tummuutta/valoisuutta.

   Poista
  2. Sama juttu ja suu auki jäi itselläkin. :-D En kehtaisi ikinä kirjoittaa/sanoa kenellekkään noin. Kiitos!

   Poista
 11. Sit kannattais paneutua tuohon kuvanmuokkaukseen.. Noistakin kuvista saisi pienellä muokkauksella paremmat eikä tuollaiset tylsät, kamalan harmaat kuvat.

  VastaaPoista
 12. Aika monta vuotta on saanut blogia pyörittää ilman juuri näitä anokommentteja. :-D Olisit kirjoittanut edes nimimerkillä!

  Itse tykkään vähemmän käsitellyistä - aidommista - kuvista, vaikka pikkusen tuleekin käsiteltyä. Eikä omalla ohjelmallani valitettavasti kauheasti käsitellä. Pahoittelut, jos et pidä kuvistani. Onneksi sinun ei tarvitse niitä tai blogiani katsoa! Kiitos silti palautteesta! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, aidompi mieleisempi. Netti ja blogit tuntuu olevan nykyään järjettömän täynnä ylikäsiteltyjä kuvia, hyvä vaan että joku pysyy edelleen näissä hyvin lähellä (tai kokonaan) alkuperäisissä otoksissa.

   Poista
  2. Niimpä. Itse tykkään niistä värikkäistäkin ja instassa seuraan useampaa käyttäjää, jotka rajusti käsittelevät kuviaan. Ihan käsittämättömiä muutoksia kun vertaa ennen ja jälkeen kuvia. Tykkään kuitenkin myös mahdollisimman luonnollisista kuvista ja omat kuvani haluan pitää sellaisina. Tykkäisin välillä joitain kikkailuja tehdä, mutta ei omalla ohjelmalla ja omalla taidolla onnistu...

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit