Ilo testaa - NordicLights panta ja hihna


Kesäkuussa TopCanis lähetti testaukseen ihailemani NordicLights Mesh setin. Ihastuin värikkääseen settiin ensisilmäyksellä. Kuten nimestä voi päätellä, NordicLights-sarjan innoittajana on toiminut revontulet. Minä rakastan revontulia. Minä rakastan värejä. Ja minun oli yksinkertaisesti pakko päästä testaamaan tätä settiä.

NordicLight-sarjaan kuuluu kaksi materiaalivaihtoehtoa - mesh, jonka pehmusteena verkkomainen mesh ja soft, jonka pehmusteena pehmeä fleece. Verkolla löytyy puolikuristavat pannat, y-valjaat ja hihnat. Fleecellä löytyy puolikuristavat pannat ja y-valjaat. Mesh-tuotteita löytyy väreissä pinkki, taivaansininen ja lime. Soft-tuotteita löytyy väreissä punainen, pinkki, turkoosi ja lime. Verkkotuotteissa kokoja löytyy pannoista 25-32cm, 30-37cm, 35-42cm, 40-50cm, 45-55cm ja valjaista 25cm, 30cm, 35cm, 40cm, 45cm. Fleecetuotteista kokoja löytyy pannoista 25-32cm, 30-37cm, 35-42cm ja valjaista 25cm, 30cm, 35cm, 40cm. Talutin löytyy pinkkinä, taivaansinisenä ja limenä, koossa 2cm x 180cm. Talutinta on saatavilla ainakin toistaiseksi vain verkolla.Silloin kun minä settiin  törmäsin, sitä oli vain verkkokankaalla ja vaikka sitä olisi löytynyt jo silloin fleecellä, olisin silti valinnut verkon. Verkkoa kuvailtiin vakuuttavasti: "Mesh-pehmuste tuotteissa on kevyt, ei kutistu eikä haalistu pesussa, hylkii hyvin kosteutta, kuivuu nopeasti ja on hengittävä." Kyllä kiitos! Valitsen sinut! Ilo rypee kaikki mahdolliset ojat, lätäköt ja järvet, joten on erittäin hyvä kun värit eivät haalistu ja materiaali kuivuu nopeasti. Ilo onkin suhtautunut testaamiseen varsin perusteellisesti ja pantaa on testattu, jos jonkinlaisissa olosuhteissa. Kaikesta se on selvinnyt, värit on säilynyt kirkkaina ja kertaakaan ei ole tarvinnut konepestä.

Minä valitsin Ilolle puolikuristavan pannan koossa 40-50cm (3) ja taluttimen. Värinä pinkki, koska pinkki on pop. Setti on syötävän söpö, häkellyttävän hellyyttävä ja kirkuvan kaunis. Ihastuttaa jo ulkonäöllään, mutta käytössä vasta ihastuttaakin. Mesh-pehmuste todella on miellyttävä käteen, kuten TopCanis sivuillaan mainitsee. Allekirjoitan kaikki kohdat - kevyt, ei kutistu, ei haalistu, hylkii kosteutta, kuivuu nopeasti, hengittävä ja miellyttävä käteen. Lisäksi materiaali on yllättävän kestävä verkoksi. Ilo välillä (köhköh) innostuu repimään hihnaansa ja välillä hihnassa roikkuu myös panta, eikä verkkokohdat ole ottanut osumaa hampaista. Talutin sen sijaan on aika ohkaista materiaalia - käsilenkkiä lukuun ottamatta - ja se on ottanut vähän osumaa hampaista.


Talutin voisi olla vähän paksumpi tai  mielummin sisällä voisi olla joku vahvike?  Talutin voisi olla vähän pidempi tai sitä voisi olla saatavilla eri pituisina? Pannassa on heijastin, mutta myös taluttimessa voisi olla heijastin?

Olen ollut erittäin tyytyväinen settiin ja se on ollut ahkerassa käytössä. Muita settejä ei ole juuri tullut käytettyä.

Kommentit

  1. Ihanat vermeet! Saman sarjan valjaatkin on kivat, mut niissä ei harmillisesti ole heijastimia :|

    VastaaPoista
  2. Niin on! Ihanan värikkäät! Heijastimet kyllä voisi olla jokaisessa tuotteessa. :-)

    VastaaPoista
  3. Värit sopii Ilolle täydellisesti! En pahemmin värikkyydestä tykkää, mutta tämä pisti silmään ihanilla väreillä jo instan puolella! <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit