Tahdotko irtotunneille OnniDogiin?

OnniDog lähestyy! Enää viikko aikaa vuoden monipuolisimpaan koiratapahtumaan. Oletko sinä mukana? Vai ehtikö ilmoittautuminen mennä ohi silmien ja korvien? Jäikö harmittamaan? Ei hätää, sillä nyt OnniDog järjestää hienon mahdollisuuden tulla tutustumaan OnniDogiin ja kiinnostaviin lajeihin. Tarjolla on irtotunteja koulutuksiin 15e/h tai saman lajin pidemmät koulutukset 25e/2h, 35e/3h, 45e/4h. Asko Hämäläisen saalisviettitestaus 20e.

Onko joku laji, jota olet halunnut kokeilla? Lajeja löytyy laidasta laitaan ja nyt pääset edullisesti testaamaan tuntuuko laji oikealta. Hyvänmielen koiratapahtumassa, Himoksen rinteiden juurella. Tapahtuma on yleisölle ilmainen. Voit ottaa halutessasi koirasi mukaan, mutta muista siinä tapauksessa ottaa myös rokotustodistus. 

* Agility * Arkitottis * Canicross * Dobo * Esine-etsintä * Haku * Junior handler * Kickbike * Kohteet ja korokkeet * Koirafrisbee * Koiratanssi * Nose work * Noudon vesitreeni * Näyttelykoulutus * Pallopaimennus * Peltojälki * Pentujen leikkitunti * Rally-toko * Rentoutustuokio * Toko * Venyttely * Verijälki * Vesipelastus * ANNINA BJÖRLUND Nose Work – nenätyötä kaikille koirille * JARI PARKKISENNIEMI: Eroahdistuksen syyt ja hoito * LIISA TIKKA: Koiran takapäänkäyttö ja kehonhallinta * SUSANNA BERGHÄLL: Tottelevaisuuskokeet (TOKO) tuoreen tuomarin näkökulmasta * ANNA RIMPPI: Saako siitä palkkaa? – mitä yhteistä on koiran ja ihmisen vahvisteilla * REIJA NIEMINEN: Hakukoiran koulutus * SANNA JÖNKKÄRI: Koirien kuivaruokien tuoteselosteet ja vertailu * Avajaiset * Saalisvietin testaaminen saalisleikin kautta * Koirahieronta * Match show * Möllitoko * Koiratanssin möllikisat * Lasten Onni-leiri * Koirakahvila Vuhveli * Iltanuotio * Jättitehtävärata ja tapahtuman päätös * Karhu- ja susitestit * Poliisit * Alpakat * Kasvomaalaus lapsille * Jämsän kaverikoirat * Yhteislenkit * 

Ilmoittautumiset on sitovia. Voi maksaa etukäteen tai vasta tapahtumassa, mutta ilmoittautuminen on sitova. Suosittelen lämpimästi! Tule katsomaan ja kokeilemaan! OnniDog järjestetään nyt kolmatta kertaa Himoksella. Minä suunnittelen jo ensi vuoden osallistumista - silloin minulla on toivottavasti kaksi koiraa jakamassa lajeja.

JOKO VOI ALKAA PAKKAAN?

Kommentit

  1. Harmi että olin Kodan jo ehtinyt ilmottaa näyttelyihin ennen kuin tajusin tän! Vaikuttaa tosi monipuoliselta tapahtumalta! Toivotaa et ens vuonna onnistuis. Täältä kateellisena lueskelen tän vuoden meininkejä. :D

    VastaaPoista
  2. Tule ihmeessä ensi vuonna! Niin hauskaa. OnniDogista on tullut meille sellainen syksyn kohokohta. :-) Ei malttaisi odottaa!

    VastaaPoista
  3. Me ei päästäkään koko onnidogiin, jouduttiin perumaan :/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit