Liikkuvaa kuvaa vauhtimamskusta

Aikataulut on tuottanut ongelmia ja tänään päästiin hallille ensimmäistä kertaa tällä viikolla. Ohjelmassa mitäpä muuta kuin tokoa. MasuPiilot on ainakin johdatettu tokon ihmeelliseen maailmaan. Mamsku oli hirveän pätevä, vauhtivalas. ♥ Hyvin riittää vielä vauhtia ja intoa, vaikka vatsa kasvaa kauheaa kyytiä. Tehtiin voi-liikkeitä ja videokuvasin pitkästä aikaa meidän menoa. Pikainen katselmus voi-liikkeisiin ja kiva muisto vauvamasutokosta.

Videolle valitsin parhaat palat, koska niitä on kivempi katsoa ja videon pituus pysyy jotenkin kurissa. Tässä kuitenkin pikainen muistelma itselle, miten sujui kokonaisuudessaan. Tehtiin kerta liikkeitä, jotka sujui hyvin.


Ruutu 15m matkalta. Ilo lukitsi ruudun hyvin, juoksi vauhdikkaasti ja reagoi hyvin käskyihin. Seuraaminen saisi olla tiiviimpää. Metsku hyvin. Ilo lähti hakemaan ja palautti hyvällä vauhdilla - ja ilmeellä. Ohjattu kahdella samanlaisella narulelulla. Ensimmäinen tosi hyvä, vauhdikas ja lähti epäröimättä oikealle lelulle. Toisella kertaa oli käskystä huolimatta lähdössä väärälle ja haukahti samalla, ihme aivopieru, joka johti jäähylle. Pari seuraavaa toistoa oli epävarmat, mutta epävarmuus unohtui yhtä nopeasti kuin ilmaantuikin ja Ilo teki tosi hyvän myös toiseen suuntaan. Jäävät ihan ok. Kaksi kertaa meni istumisen sijasta maahan, mutta muuten oikeat asennot.  

Seuraaminen ihan ok. Käännöksissä olisi saanut tulla paremmin mukana ja ensimmäisessä peruuttamisessa paikka hävisi. Muuten ihan kiva fiilis seuraamisessa. Luoksaria vähän pilkkoen. Aluksi pelkkää stoppaamista ja Ilo reagoi hyvin, mutta alkaa nopeasti ennakoida. Koitettiin myös kokonaisena, mutta tekemistä riittää. Ennakointi näkyy hiippailuna ja vino perusasento. Täytyy rikkoa kaavoja. Kaukot 10m matkalta.  Ainoastaan i-m vaihdot, koska seisomista harjoitellaan vielä käsiavuilla läheltä. Ensimmäiset vaihdot vähän tahmeat, mutta toisella kertaa hyvin. Tunnari KÄÄK MITEN HYVÄ! Treenien parhaimman fiiliksen aiheutti tunnari, käsittämätöntä. Ilo selvästi tiesi, mitä teki. Oikeasti haisteli kapuloita ja toi oman. Aivan mahtava fiilis. Jeeeee!

Kommentit

  1. Ihanan iloista menoa videolla mamskukoiralla! Ja vitsi sehän turpoo ku pullataikina!! 😍

    VastaaPoista
  2. Mamskukoiro on iloinen. <3 Erityisiloinen kun pääsee hommiin. Ja niin todella turpoaa! :-D Montahan pentua mahtaa tulla...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit