Tokoa punanuttujen kanssa

Minun ei pitänyt ostaa talvikaudelle omatoimitunnareita hallille, mutta ostin kuitenkin. Ehdin kuitenkin vielä hetken treenata Ilon kanssa ja alkuvuodesta pääsen koirien kanssa halleilemaan. Ilo saa aloittaa mammaloman jälkeen hiljalleen ja Ilon takia periaatteessa en olisi hallia tarvinnut, mutta halli taitaa olla ainoita paikkoja talvipennun treenaamiseen ja sosialistamiseen ylipäätään. Ilon mammaloman ajan voin treenata villojen kanssa.

Eilen käytiin pitkästä aikaa treenaamassa Ilon kanssa. Ilolla on ollut tosi pitkä loma, koska lemmenloma ja minun sairaslomani. Treeniseurana Piritta & Jedi ja Eija & Kayla. Oli aivan ihanaa treenata pitkästä aikaa ja vielä mukavassa W-seurassa.  Liian harvoin tulee treenattua kavereiden kanssa, mutta jospa sitä ryhdistäytyisi.
 
Jedi (W. Jokumuumuka), Kayla (W. Jompsin Kumpsin) & Ilo.
Tehtiin Ilon kanssa sekalainen setti monenlaista. Ruutua aluksi siten, että palkkasin "missä ruutu" virittelystä kun Ilo vain katsoi ruutua. Ilo sai bongailla ruutua eri suunnista ja teki kivoja suorituksia. Juoksi vauhdikkaasti ja reagoi käskyihin. Mikä parasta, pysyi ruudun sisällä. Nouto sujui yllättävän vaivattomasti. Matto oli pehmeä ja joustava, joten noutokapula pompotteli mattoa pitkin kauemmas kuin sen oikeasti heitin. Ilo teki tosi kivalla vauhdilla, nappasi kapulaan nätisti ja toi sivulle hyvännäköisesti. Eijakin kysyi, miten olen saanut saalispompun pois... En ole tehnyt mitään, mutta nyt sitä ei näkynyt. Ilo teki tosi kivoja noutoja pidemmällä matkalla. Täytyy varmaan alkaa käydä salilla, että saa kapulan lentämään pidemmälle - ilman joustomattoa. Kierto oli haastava. Tein tarkoituksella häiriöisessä kohdassa, kentällä oli hyppy ja tötsiä. Erottelu oli vaikeaa ja Ilo vähän mutisikin. Jouduin viemään sen kerran kentältä pois, koska se päästi äänen. Tuotin vielä vaikeampia harjoituksia, tötsiä ympärillä, leluja ympärillä. Ilo keskittyi paremmin ja suoriutui hyvin. Seuraaminen tuntui hyvältä. Ilo pysyi hyvin mukana ja seurasi hyvällä fiiliksellä. Ei suurempaa huomioitavaa. Jääviä ja kaukoja tehtiin Pirittan liikkuroimana. Jäävät hyvin, teki oikeat liikkeet.  Koitin kerran voi-tyyliin ja hienosti suoriutui niistäkin. Kaukojen ensimmäinen vaihto liian tahmea makuuni, joten otettiin uudestaan ja toisella yrityksellä vaihdot sujui normaalisti - täpäkästi.
 
Ilo oli ihanan innokas ja sillä oli selvästi hirveän hauskaa. Tyytyväinen koira. Loppupäivä menikin nukkuessa.

Kommentit

 1. Kuulostaapa kivoilta hyvänmielen treeneiltä :) hyvässä seurassa on aina kiva treenata, mutta itselläkin tuppaa omatoimitreenit mennä yksinään hinkkaamiseksi.

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä! Vaikka tosiaan mutisi välillä, mutta silti oli tosi kivat treenailut. Oli hyvä mieli treenien jälkeen. :-) Ja miten ihana treenata pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva että treenit sujuivat hyvin, hyvässä seurassa kaikki onnistuu ja on mukavampaa :) Ihania nuo viimeiset kuvat! ♥

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä muksaa! Vaikka toki sitä vähän piti (molempien) sählätäkkin. Oli vaan tosi superia treenata pitkästä aikaa! Kiitos. :-) Tykkään itsekkin, kauhean hyvä mieli tulee kuvista. <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit