Viikon päästä viisaampia

Ilo ihan varmasti odottaa pentuja-porukkaan liittyi myös Krista, jonka kanssa kävin pitkästä aikaa lenkillä. Ilo on edelleen tosi väsynyt, tosi hellyydenkipeä, tosi ahne ja tosi hassu. Tällä hetkellä istun keittiössä pöydän ääressä kirjoittamassa blogia läppärillä. Ilo makasi olohuoneessa (minua vastapäätä) sohvalla.  Katsekontaktista Ilo kohensi asentoa, hymyilin ja Ilo syöksyi luokseni. Hyppäsi puoliksi syliini ja alkoi pusuttaa.

Ensimmäisestä astumisesta on torstaina kolme viikkoa. Kohta mennään jo puolivälissä. Koiran kantoaika kestää noin 63-66 vuorokautta, joten pentujen arvioitu syntymäaika olisi ensimmäisen astutuksen perusteella välillä 25-27.11. Kantoaika saattaa olla myös vähän lyhyempi tai pidempi. Marraskuun loppuun ajoittuvat Piilot.

Piilot tai ehkä sillain vähän virallisemmin N-pennut sai oman sivun kasvattajan kotisivuille, Wirneen N-pennut.  


Noin kolme viikkoa astutuksen jälkeen.

"30 päivän ikäinen koiran sikiö on jo tunnistettavissa koiraksi. Tiineyden puolivälissä tämä sikiö on ainoastaan 2 cm mittainen ja kokee ison harppauksen kehityksessään seuraavien 30 päivän aikana."  elainlaakariin.fi

Ultraan kuusi päivää! Ja tässä toivomanne kuva siitä tosi kypsästä aamukammasta.

Kommentit

 1. Hurja miten nopsaan aika menee! Mä näin viime yönä unta, että sieltä tuli ihan järjetön kasa Piiloja :D <3

  VastaaPoista
 2. Itsehän olen nähnyt myös unta, että tuli 10 Piiloa. :-D Lauran kanssa yhteistuumin todettiin, että jos ei nyt kuitenkaan niin montaa... :-D Voihan Piilot <3 Älä muuta sano! Luulin, että aika alkaisi madella. Ei todellakaan!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, ihanaa, tsemppiä! Pidän peukkuja :-)

  VastaaPoista
 4. Ui, ui, kuinka jännittävää ja ihanaa!

  VastaaPoista
 5. Niiimpäää iiik en kestäää <3

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä odotteluun <3

  VastaaPoista
 7. Iiiiiik! Vaikka oottekin pari viikkoa meitä edellä, niin ihanaa, että on joku jonka kanssa voi fiilistellä tätä projektia :D Onko teillä tissit kasvattanut yhtään kokoa?

  VastaaPoista
 8. Kiitos <3

  NIIMPÄÄÄÄ! <3 Hahaa :-D Tissit on turvonnut vähän ja niin kyllä alamahakin mielestäni. Tänään juuri katselin ja tunnustelin. :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit