Ilon muutto ja röntgen

Tänään koitti innolla, jännityksellä ja haikeudella odotettu päivä. Sisälläni on pyörinyt tunteiden sekametelisoppa.  Miten voi samaan aikaan tuntea niin monenlaisia tunteita? Olen innostunut, koska pennut on taas askeleen lähempänä. Olen jännittynyt, koska synnytys on taas askeleen lähempänä. Olen huojentunut, koska voin lopettaa turhan stressaamisen Ilon ollessa kokeneemmissa käsissä. Olen huojentunut myös siitä, että röntgenissä ei näkynyt kymmentä (tai yli) pentua. Olen surullinen, koska meillä on tosi pitkä ero edessä.

Lähdettiin matkaan seitsemän aikoihin aamulla. Sanna matkakaverina, sillä vietiin samalla reissulla hänen koiransa kasvattajalle. Röntgen ja ultra oltiin sovittu 11.30 eläinlääkäriasema Helmeen. Ilo kysyi mitä hittoa oikein meinataan kun nostettiin se pöydälle röntgenkuvia varten. Laura otti kaksi kuvaa, kuvan molemmilta kyljiltä. Laskelmissa näkyi ainakin seitsemän pentua, mahdollisesti kahdeksan. ♥ Aika kiva pentumäärä siispä.Röntgenin jälkeen Laura ultrasi Ilon toistamiseen. Siellä niitä pupseja näkyi ja niitä oli ihana katsoa. Pienet sydämet väpätti villisti ja muuten oli rauhallista... aina siihen asti kun Laura mainitsi asiasta ääneen. Kuin tilauksesta yksi pennuista aloitti omat bileet. Mietin, mahtoiko olla se iltavilli-tyyppi. Aika mainio vauhtivekkuli!

Kommentit

 1. Ihania!! Ei millään malttaisi odottaa milloin näist näkee kuvia, pentukuume on pahana :)!

  Toivottavasti kaikki sujuu loppuunkin asti yht hyvin kuin nytkin, ja että aikakin kuluisi yhtä nopeasti kohti tulevaa jännitystä!

  VastaaPoista
 2. Hei! Olen mielenkiinnolla seurannut pentuprojektia. Minua kuitenkin mietityttää, onko Ilo ja siskonsa Priya niin erilaiset, kuin blogit antavat ymmärtää? Vai onko Ilo myös "lahna", kuten omistaja kuvailee sen siskoa? Minusta on kovin hämmentävää lukea ihan eri kuuloisia kuvauksia saman pentueen koirista. Itsekin haluaisin joskus harrastuskoiran, Ilo kuulostaisi oikein mukavalta tapaukselta, mutta toista blogia lukiessa vähän hämmentyy :/

  Oikein mukavaa odotusaikaa teille!

  VastaaPoista
 3. Ilo on juuri sitä, mitä minä sanon ja kirjoitan. Juuri sitä, mitä videoista ja livenä voi nähdä. Ilo on energiapakkaus, jolla riittää intoa mihin tahansa ja powerit ei lopu kesken. Lahnaa ei saisi tekemälläkään, ei edes tiineenä.

  Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Tosiasiahan on tosiaan se, että myös siinä pentueen sisällä voi olla sisaruksissa hurjan paljon eroja - ja voi myös olla niin, että jokainen on lähestulkoon samanlainen käytökseltään jne. "Hakuammuntaa", jokainen on kuitenkin yksilö. Jos voi verrata, niin onhan ihmissisaruksissakin eroja niin luonteissa kuin käytöksessäkin. Yksilöitä, yksilöitä - vaikka olisikin samasta puusta veistetty.

  _ Maaru

  VastaaPoista
 5. Juu, näinhän se on. Itse en Ilosta kyllä väitä muuta kuin on. :-) Ei kuulu tapoihin ja mitä siitä kukaan hyötyisi - ei mitään. Ilo on mahtikoira niin arjessa kuin harrastuksissakin.

  VastaaPoista
 6. Piilot <3 Oon niin mukana sun fiiliksissä, ´mahtavaa kun jaksat päivitellä! :) Vähänkö jännää ajatella, että kun Ilo palaa niitä onkin kaksi <33

  VastaaPoista
 7. Ihana sinä <3 Ja kaikki muutkin, jotka jaksaa iloita meidän puolesta! Älä muuta sano, en kestä. <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit