Leikin alkeita ja äänimaailman avartumista

Maanantaina pennuille tuli ikää kaksi viikkoa. Pupit on kehittynyt tämän viikon aikana hirveästi. Ne on tietysti kasvanut, mutta lisäksi kaikkien silmät on auennut, ne kävelevät, haastavat toisiaan leikkiin, heiluttavat häntää, sekä ääntelevät haukahtamalla ja murahtamalla. Pennut katselevat tarkasti ympärilleen ja havaitsevat asioita silmillään. Selvästi myös ainakin kovemmat äänet kuullaan. Ne myös purevat! Ilman hampeja tosin toistaiseksi.

Keskiviikkona Nuppu (miksi en ylläty) oli kävellyt pois pentuhuoneesta kun portti oli auennut. Kipinä ja Hoppu pääsi tutustumaan pentuihin lähempää. Ensimmäiset pari viikkoa Ilo mulkoili kauempana katsellutta Kipinää, mutta jätti mulkoilun. Kipinä-täti(puoli) rakastaa pentuja  hirveästi ja on varmasti oikein hyvä leikkitäti. Nonni oli haastanut Kipinää leikkimään murahtelemalla ja haukahtelemalla eli pennut harjoittelevat niitä koiramaisuuksia.

 Nonni & Nappi
 Narri & Noita

 Niksi, Niitti & Noku

Tänään lähdettiin Janessan kanssa Ilon ja pentujen luokse. Pentuhuoneessa vierähti reilu neljä tuntia aivan huomaamatta ja kello tuli vastaan. Pennut oli todella kasvanut ja kehittynyt muutamassa päivässä ihan valtavasti. Pentuhuoneessa portin takana odotti Ilo ja marsulauman sijasta lauma koiranpentuja. Pennut oli vielä aiempaa suloisempia. Ilo oli haljeta innosta nähdessään meidät, mutta hienosti rauhoittui omaan tehtäväänsä.

Pennut nukkuivat tai söivät suurimman osan ajasta, kuten kuuluukin. Tällä kertaa ne kuitenkin myös kävelivät, nuhjusivat keskenään ja ottivat kontaktia meihin ihmisiin. Pentujen menoa oli ihana katsoa. Todella touhukkaita minityyppejä. Pentuhuonehengaamassa kävi meidän lisäksi myös Sara kaverinsa kanssa, sekä pentua odottavat Tiina ja Minna. Ilolla riitti silittelijöitä ja pennuilla sylittelijöitä, pentuhuoneessa oli tyytyväistä porukkaa.


Nonni


Samalla linjalla jatketaan. Tälläkin viikolla Napin lisäksi Nonni hurmasi. Kaikki ne on hurmaavia, mutta erityisesti nämä kaksi tyttöä jäivät mieleen tältä(kin) tapaamiselta. Molemmat viihtyivät sylissäni pitkät pätkät, nukkuivat oikein tyytyväsinä ja tuijottivat kauniilla silmillään. Nonni oli jatkuvasti suu auki ja maisteli niin käsiäni kuin paitaanikin. Edelleen mielenkiintoista nähdä, mitä tyypeistä kasvaa ja kuka valtaa lopulta oman sydämen. Pakko kirjoittaa muistiin fiiliksiä jokaiselta tapaamiselta. Hauska varmasti jälkikäteen lukea fiiliksiä, uskoisin.


Lähtiessä meinasin ensimmäistä kertaa pillahtaa itkuun. Jouduin oikeasti räpyttelemään kyynelet tiehensä. Ilo meinasi lähteä mukaan ja autoon istuessani huomasin Ilon katsovan ikkunasta peräämme. Eikä todella ollut mikään vilkaisu vaan Ilo tuijotti pitkään pihalle.  Sydäntä särki. Kuukausi ja muutama päivä kotiutumiseen... ♥

PIILOT 17 PÄIVÄÄ
 Nappi & Nuppu
 Nonni & Narri
 Noku & Noita
 Niksi & Niitti

Kommentit

  1. Jopas on pentuset kasvaneet kovasti ja teillä varmaan kova ikävä toisianne...voiko noista luopua!? Mun lemppareita on noi mustat pentuset, Niitti eritoten. Kaikki tosi ihania.
    tv.grandgrandmother

    VastaaPoista
  2. Niin on! Nyt ne leikkii ihan tosissaan, seuraa lelua katseellaan, repii alusmattoja, ensimmäiset hampaat puhjennut jne. On kyllä kova ikävä. <3 Meillä kaikilla Iloa ja Ilolla varmasti meitä. 13.01. odotetaan innolla. <3 Huomenna mennään taas katsomaan Iloa ja pentuja, ihanaa.

    Noi on kyllä ihanuuksia. <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit