Tavoitteet, menneet ja tulevat

Vuosi sitten kirjoittelin, miten meidän tavoitteet vuodelle 2015 toteutui ja asetin tavoitteita vuodelle 2016. Nyt on taas aika käydä läpi, miten kävi tavoitteiden ja asettaa vuodelle 2017 tavoitteet niin Ilolle kuin toki Hupillekkin.

Tokoryhmää ei ollut ja treenattiin lähinnä kahdestaan, mutta silti treenattiin ahkerammin kuin koskaan. Treenattiin avoliikkeet kuntoon, rohkaistuin rikkomaan kaavoja ja lopulta myös treenaamaan ylempien luokkien liikkeitä. Kisattiin ja metsästettiin TK2, mutta jäi uupumaan yhdestä ykköstuloksesta. Heinäkuun alussa Ulvilassa saatiin ensimmäinen AVO1, pistein 298,50, KP ja sij 1/6. Heinäkuun lopussa Heinolassa saatiin toinen AVO1, pistein 286p, KP ja sij. 2/3. Elokuun alussa lähdettiin Forssaan hakemaan ykköstulosta, mutta saatiin AVO2 pistein 247p ja sij. 1/3. Elokuun lopussa lähdettiin Poriin hakemaan puuttuvaa ykköstulosta, mutta saatiin AVO3 pistein 218,5p ja sij. 2/3. Ilmoitin Ilon kokeeseen, mutta juoksut ehti alkaa ja koe jäi sitten välistä.

Muut lajit jäi vähälle tokoinnon takia, joten vetoon,  rally-tokoon ja jäljestykseen asetetut tavoitteet jäi toteuttamatta. Sain hankittua kickbiken ja potkukelkan vetohommiin, mutta molemmat pääsi testiin vain pari hassua kertaa. Jäljestys eteni tasan siten, että kävin peltojälkiviikonlopussa innostumassa, hommasin uudet jäljestysvermeet, jäljestyskirjan ja käyttöoikeuden isolle pellolle. Vuoden aikana käytiin jäljestämässä kuitenkin vain muutama kerta. Rally-tokoa tehtiin ehkä kerran tai kaksi, enkä vieläkään rohkaistunut kisaamaan. Käytiin nose work-kurssi ja tehtiin satunnaisesti. Ilmaisu on se seuraava operaatio. Dobopalloa ei käytetty kertaakaan.
 

Muita tavoitteita... Remmissä kuljettiin oikeastaan yhtä vähän kuin ennenkin, mutta pakollisilla remmilenkeillä olin ehdoton.  Nopeastihan tuo oppii kun vaan tekee. Hommasin omatoimioikeuden hallille ja käytiin treenaamassa ahkerasti. Tokokenttä alkoi tuntua kotoisalta. Paimentamassa ei käyty kertaakaan, sillä paimennuspaikka siirtyi kauemmas. Agilityryhmä löytyi, mutta uusien työkuvioiden takia jätin paikan ottamatta ja agi-into katosi oikeastaan vallan. Enää ei ole paloa agikentälle. Heinäkuussa käytiin Oriveden näyttelyssä hakemassa EH sen Pakko Hoon sijaan. Toukokuussa käytiin Jämsässä suorittamassa hyväksytysti BH-koe.


Syyskuussa Ilolla alkoi ne kovin odotetut juoksut. Ilo oli lemmenlomalla Kotkassa nelisen päivää ja reissu oli oikein tuottoisa. Tiineysaika sujui hienosti, vaikka hetken oli pahoinvointia. 10.11. Ilo muutti kasvattajan luokse. 21.11. Ilo synnytti kahdeksan kaunista pentua, kuusi tyttöä ja kaksi poikaa. Nappi, Nuppu, Nonni, Narri, Noku, Noita, Niksi ja Niitti. Ilo ja pentu kotiutuvat tammikuussa, joten kahden koiran arki koittaakin vasta ensi vuonna.

TOKO
Ilo:
- Viimeinen AVO1 -> TK2
- VOI-liikkeet hyvälle mallille
- EVL-liikkeet aluilleen
- Treeniryhmä(?)

Hupi:
- ALO-liikkeet hyvälle mallille
- Ylempien luokkien liikkeitä aluilleen
- Treeniryhmä(?)

MUUTA
Ilo:
- Takaisin kuntoon
- Nose workin ilmaisu
- Ahkerampaa jäljestämistä
- Lampaille kerran-pari
 
Hupi:
- Peruskäytös kuntoon
- Pentukurssi 
- Terveystarkki
- MH-luonnekuvaus (?)
- Jäjestyksen alkeet
- Lampaille kerran-pari

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit