Ilon hieronta ja Hupin rokotus

Pahoittelen hiljaisuutta. Rehellisesti sanottuna ei ole ollut intoa kirjoittaa blogia, vaikka asioita on tapahtunut.

Torstaina Ilolla oli ensimmäinen hieronta pentujen jälkeen. Ilon hieroi Kirsi Karhuniemi. Kirsillä on Ilon pentu Ruska (Narri) ja pidimme samalla pentutreffit, joten otin Hupinkin mukaan. Ilo oli niin Äiti. Ruskan mielestä äiti oli aluksi vähän epäilyttävä. Äitikoira tuumasi, että lapsikoira pitää pestä kun kukaan ei ole tehtävää hoitanut. 


 Koipea riittää

Hieronnan ajaksi Ruska meni kotiin sisälle ja Hupi tuli hierontatilaan odottamaan. Ilo oli aika jumissa ja Kirsi joutui käyttämään laseria useampaan kertaan. Jumilista: niska oikealta, pitkät selkälihakset molemmin puolin, erityisesti rintarangan alkuosassa ja lantiossa, kalvokireyttä kauttaaltaan. Ilo ei ole tainnut ikinä olla noin jumissa. Hyvin jumit aukesi Kirsin käsittelyssä, mutta uusi hieronta varataan jo heti muutaman viikon päähän.

Ilo oli aika levoton hierottaessa - normaalisti ei todellakaan ole. Ilo koitti välillä kerjätä vatsarapsutuksia ja joskus on tehnyt sitä silloin kun hierotaan jumikohdista. Ilo koitti kuitenkin myös nousta ylös ja ääntelikin välillä. Mietin johtuuko jumeista tai hädästä. Kirsi mietti, johtuuko Hupista. Hieronnan loputtua Ilolla oli kiire ulos ja silloin tajusin, että Ilon reagointi johtui tietenkin Ruskasta. Ilo ei malttanut rauhoittua, koska toinen pentu oli "jäänyt jonnekkin". Äiti on aina äiti. Hupi oli hienosti Ilon hieronnan ajan. Alussa vähän aikaa venkuroi sylissä, mutta nukahti  - ensimmäistä kertaa muualla kuin kotona tai autossa. Ilon jälkeen Hupi pääsi käsittelyyn. Aluksi Kirsi vain namitteli ja silitteli Hupia alustalla, mutta lopulta Hupi makasi kyljellään ja Kirsi totutti Hupia käsittelyyn.

Hieronnan jälkeen lähdettiin jäälenkille. Ilo ei oikein malttanut kulkea niin rauhallisesti kun hieronnan jälkeen olisi suotavaa. Ilo oli pennuillekkin turhan villi ja jouduin ottamaan välillä remmiin rauhoittumaan. Vauhtimama. Pennut saivat hyvät leikit aikaiseksi, mutta välillä tunteet kuumeni ja piti ottaa siskokset rauhoittumaan. Ruskasta on kasvanut ihana ja kaunis koipeli. Oli kiva tapaaminen ja odotan seuraavaa tapaamista  innolla. 

Kävin pikapalaverissa töissä, jonka jälkeen lähdettiin kohti Tervakoskea ja eläinlääkäriasema Helmeä. Hupilla oli ensimmäiset rokotukset. Hupi painoi 5,8kg. Hupi sekosi tunnistaessaan iki-ihanan kasvistädin. Rutiinitarkastuksella kaikki ok ja rokotusta Hupi ei edes huomannut, koska ruoka. Hienosti meni Hupin reissu.

Wirneen Niin On Näppärä "Ruska" 12vko 3vrk.


Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit