Punaisten pentutreffit

Torstaina käytiin pellolla Kristan ja shelttien kanssa. Hupi on nähnyt Fionan kerran aiemmin, mutta Reginan näki ensimmäistä kertaa. Regina on aika äänekäs, mutta Hupi ei turhia arastellut ja tuntui tykkäävän hirveästi. Haastoi Reginaa leikkiin. Hupi pysyi kivasti  käskyn alla neljän koiran ryhmäkuvassa kun vaan palkkaili tiuhaan.

Hupi kävi toisilla pentutreffeillä, mutta ensimmäistä kertaa vieraiden pentujen kanssa. Pennut oli myös australianpaimenkoiria, veljekset Nitro ja Nory. Meidän pentueilla on ikäeroa vain kaksi päivää. Nitron omistajan kanssa jännitettiin synnyttääkö Ilo vai Nitron emä ensiksi ja ollaan pentuhehkutettu toisillemme varsin ahkerasti.

Pojat oli huomattavasti Hupia isompia ja karvaisempia. Huomaa käyttis/näyttis eron aika selvästi pentunakin. Hupi näytti minisilakalta poikien rinnalla. Hupi ei oikein lämmennyt pojille tai ainakin lämpesi loppua kohden, mutta hitaasti. Hupin mielestä juoksuleikit oli kivoja, mutta painileikit meni välillä tunteisiin ja piti vähän kiroilla. 

 Hupi & Nory.
 Nory, Nitro & Hupi. Hupin poikapöpöjä-ilme.
 Nory, Nitro & Hupi. Hupin kaninkakka on hyvää-hetki.
 Hupi & Nory juoksuleikissä risukossa.
 Veljespainit.

Nitro ja Nory veljespaini, mutta Hupi keskittyi lähinnä moikkaamaan ihmisiä ja syömään kaninkakkaa pellosta. Välillä leikki juoksuleikkejä, mutta ne painileikit ei tänään oikein lähtenyt. Pitää nähdä paljon enemmän pentuja!

Ennen pentutreffejä kävin kuskaamassa itsensä loukannutta isääni ja päätin ottaa Hupin mukaan sanomaan papalle moi. Hupi sanoikin moi  varsin innokkaasti, mutta autosta nostaessa huomasin Hupin oksentaneen kaksi kertaa häkkiinsä. Hupi oli saanut ruoan ennen automatkaa ja se ei selvästi ollut hyvä ajatus. Näistä oppii.

Illalla käytiin Hupin kanssa tallilla ensimmäistä kertaa.  Hupi pääsi ihmettelemään tuoksuja, hevosenkakkaa, kilinkakkaa, heinää, iloista ikiliikkuja labbista, kissaa, kaneja ja hevosia. Hupia välillä vähän jännitti, mutta silleen järkevästi. Pentumaisen järkevästi. Hevoset oli ulkona pimeässä ja niille piti sanoa pari kertaa pöh. Tallissa ruoka maistui koko ajan ja lähti leikkimään kanssani, tutki ympäristöä uteliaasti remmissä ja vapaana. Meinasi pentuhepulitkin näyttää. Kissa oli aluksi epäilyttävä (kehräsikin), mutta lopuksi Hupi meinasi heittäytyä vähän turhankin tuttavalliseksi. Tallireissun jälkeen vatsa oli vähän sekaisin, saattoi vähän maistaa kakkia tallilla.

Kommentit

Suositut tekstit