15 vko

Lomat on lusittu ja arki kutsuu. Vietettiin lomaa isolla porukalla Levillä ja koirat olivat Eijan perheen luona hoidossa. Menoa ja meininkiä tarjosi neljä aussieta, Eijalta löytyy Ilon pentu Polte (Noku) ja J-pentueesta Kayla. Hupi oli ollut vähän tuhmeliini, mm. karkaillut koiraportista, aukonut ovea ja laittanut kerran valot päälle.

Viikon aikana Hupi on kasvanut, saanut massaa, tiputtanut hampaita, saanut lisää kuonopilkkuja ja kaulus on tullut ehkä pörheämmäksi. Huima kehitys lyhyessä ajassa. Hupi pääsi Eijan luona ainakin kynsienleikkuuseen, harjattavaksi, keskustakävelylle, Mustiin & Mirriin punnittavaksi (6,8kg), hallille touhuamaan, laskiaisriehaan ja Himokselle. Puuhaa on riittänyt. Ilo oli ollut niin Äitiä, mutta oli pentujen riekkuminen alkanut lopulta ärsyttää.

Koirat olivat haljeta innosta yöllä kun haettiin ne. Ilo on aina iloinen kun nähdään, mutta niin oli Hupikin. Pomppimista, nuolemista, vinkumista ja haukkumista (onneksi Ilolla oli äänenvaimentimena lelu). Tunnin automatka meni nukkuessa varsin ahtaasti ja kotona käytiin heti yöunille. Univelka painoi ihmisiä koko päivän automatkan jäljiltä ja nukuttiinkin 11 asti. Aamuruoan jälkeen lähdettiin pitkälle metsälenkille koirien kanssa.

Kommentit

 1. Mikä ihanuus, noi "kulmakarvat" on kuin bresnevillä tai mulla...tv.grandgrandmother

  VastaaPoista
 2. Riiviökoipeli. <3 Kulmakarvat ja viikset on aivan käsittämättömän pitkät. :-D

  VastaaPoista
 3. Ihana Hupsi <3 En malta oottaa että näen sen taas :*

  VastaaPoista
 4. Kylläpäs se on kasvattanut koipia, koipivaihe menossa! :)

  VastaaPoista
 5. Se on ollut alusta asti yllättävän koipeli, mutta nyt on kyllä pelkkää koipea. XD Tässä näyttää jytkymmältä kuin onkaan. Oikeasti on aika sutjakka koipieläin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit