Ilon lihaksisto palautuu

Tänään Ilolla oli taas hieronta. Viime hieronnasta on muutama viikko ja silloin Ilo oli todella jumissa. Muutos oli huima ja Ilon lihaksisto on palautunut kuulemma hyvin. Jumit aukesi helposti, eikä pahoja jumeja löytynyt. Oikealta löytyi lantion alueen kalvokireyttä ja niskasta (tokoniska) vähän jumia, mutta muuten oikein hyvä.

Kuten viimeksi kirjoitin, Kirsillä on Ilon pentu Ruska ja meidän oli pakko pitää samalla pentutreffit. Tällä kertaa Ilo näki Ruskan vasta hieronnan jälkeen, mutta Hupi tuli hierontahuoneeseen harjoittelemaan rauhoittumista. Ilo oli käsiteltävänä hienosti kun näki Hupin, mutta toisella kyljellä venkuroi aina välillä - koitti nousta ylös. Hupia välillä turhautti, venkuroi, söi hihnaa ja inahteli. Malttoi myös rauhoittua, mutta tällä kertaa ei malttanut nukkua.


Käytiin koirien kanssa lenkillä läheisellä pellolla. Punaisilla oli hirveän hauskaa yhdessä, ne juoksivat, jahtasivat, painivat, pyörivät puun ympärillä, haukkuivat, nappailivat lumipalloja. Ilo meinasi välillä olla turhan innokas, ullatus. Koirien iloista menoa oli ihana katsoa. Hupilla ja Ruskalla oli rennommat leikit kuin viimeksi.

Hupilla on ollut vähän matkapahoinvointia. Se on oksentanut autohäkkiin noin viisi kertaa. Tänään oksensi kaksi kertaa, vaikka aamuruoasta oli aikaa useampi tunti. Tiet oli mutkikkaita ja möykkyisiä, en tiedä vaikuttiko se. 

Iloinen Ruska.

Kommentit

  1. Mystillä oli pikkupentuna myös matkapahoinvointia, oksennukset löytyi häkistä lähes joka autoreissun jälkeen :'( onneksi se loppui sitten 5kk iässä!

    VastaaPoista
  2. Eikä, höh. Onneksi loppui kuitenkin! Toivottavasti tuokin loppuu, vaikka vähäistä onkin. Ikävää silti. :-(

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit