Paluu arkeen

Eilen lähti Helkakin kotiin. Viikko (päälle viikko) oli aika villi ja vauhdikas. Kaksi - ja pari päivää kolme - nelikuista pentua järjesti riittävästi menoa ja meininkiä, kuten saatatte uskoa. Normaalin pentuarjen lisäksi tuli vähän lisäohjelmaa ja koirat joutui varmuuden vuoksi karanteeniin. En lähde avaamaan asiaa enempää kun ei varsinaisesti muuten liity meihin. Ei tehty koirien kanssa muuta kuin lenkkeiltiin pitkiä lenkkejä pellolla ja metsässä. Kyllä yksi pentu on ihan riittävästi ja hattua nostan heille, jotka ottavat kaksi pentua kerralla. Niin ihania kuin pennut onkin ja niin mahtavaa kuin onkin tavata Iloni hienoja jälkeläisiä, on aika huojentavaa kun arki normalisoituu. Mystistä ja Helkasta on kasvanut hienoja aussien alkuja. Oli aivan ihanaa tutustua paremmin!
 

Treenitauko jatkuu, joten treeniuutisia ei ole kerrottavana. Sain minulle ja Ilolle ryhmäpaikan kesäkaudeksi. Toivottavasti pääsemme vielä tälläkin kaudella osallistumaan muutamiin treeneihin. Ihanaa päästä pitkästä aikaa tokoilemaan valvovan silmän alle ja muiden seuraan.  Kouluttajana pentukurssiltakin tuttu Milli, joka omistaa Ilon siskon. Hupin pentukurssille ollaan päästy tasan kerta, mutta toivottavasti treenikertoja ei jää enempää välistä.
 
Hupin kanssa sujuu koko ajan mukavammin. Mitä nyt eilen _kiipesi_sohvalle_pissalle. Toivottavasti jäi viimeiseksi kerraksi. Koirat on ollut sohvakiellossa nyt viikon, joten mietin voiko olla ehkä jotain protestointia.

Hupi on alkanut hymyillä. Se on hymyillyt kaksi kertaa miehelle ja tänään minulle ensimmäistä kertaa tullessani kotiin. Hupi näytti aivan hurmaavalta ja toivon, että se hymyilisi ahkerammin kuin äitinsä. Rakastan aussiehymyjä, aivan parasta. Hupin Nessa-mummu on ahkera hymyilemään, mutta Ilo hymyilee huomattavasti harvemmin ja hymyjä ei yleensä ehdi edes nähdä, koska Ilo on aika superpallo. Jalat ei kauaa maassa pysy.

 Äiti.
 Äitinsä tyttö.

Kommentit

 1. Apua, Hupi on jo NIIN ISO! Uskon kyllä, ja voin vain arvata minkälainen arki on kahden pennun kanssa.

  Meille muutti 19. päivä toinen koira, ja hänen mielestään on paljon parempi tehdä ne pissat paperin reunaan, niin että varmasti tulee osa myös lattialle.
  Söpöydellä on siis rajansa, vaikka pennut on _aina_ söpöjä, rodusta tai sekoituksesta riippumatta.

  VastaaPoista
 2. Kuvissa näyttää isommalta, mutta on se kyllä kasvanut hurjasti. Sipsakka koipeliini. Oikein megakintut. :-D

  Onnea pennusta! <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja ihana tuo pelto ja sininen taivas-tausta 😊❤ voin kyllä kuvitella mitä hullunmyllyä on tuollanen lauma kun tuntuu että tuo ykskin vie aikaa ja energiaa ihan totaalisesti 😂

  VastaaPoista
 4. Jep, sepä. XD Yhtä hullunmyllyä jo yhden kanssa. <3 :-D Kiitos! <3 Tykkään itsekkin taustasta ja pakko mennä pian kuvaamaan lisää, jos saisi vähän edustavampia kuvia. :-)

  VastaaPoista
 5. Mitä isot edellä, sitä pienet perässä....aurinkoisia retkiä teille!
  tv.grandgrandmother

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit