Punaisten treffit Jämsässä

Tänään lähdettiin tyttöjen kanssa Jämsään moikkaamaan Eijaa, Kaylaa ja Ilon poikaa Poltetta. Matkat kului nopeasti Antti Tuiskua popittaessa. Heti perille saavuttuani sain Poltteelta kovin iloisen ja tuttavallisen (ja tutun...) vastaanoton. Polte on kasvanut ja entisestään komistunut. Törkeen magee mies jo nyt pentuvaiheessa.

Vasta tervehtimisen jälkeen hain tytöt autosta. Ilo kulki arvokkaana häntä pystyssä ja Hupia vähän jännitti aluksi Kayla. Pääsi kuitenkin hienosti yli ja hetken päästä ei jaksanut enää välittää. Hupi & Polte aloitteli paineja jo sisällä. Kayla viihtyi ihmisten luona ja Ilo katseli muita arvokkaasti. Ihme kun ei sanonut mitään, vaikka juoksut.
Käytiin lenkillä mahtavissa maastoissa. Vuorotellen metsää ja hiekkakuoppia. Paratiisi! Koirilla oli ihan hirveän hauskaa. Pennut leikkivät keskenään, minkä kerkesivät ja äiti änkesi mukaan. Koirat juoksivat kieli poskella ja näyttivät niin onnellisilta. Käytiin tsekkaamassa Jämsänkosken Wanha Makasiini ja Juveninkoski. Todella kauniita paikkoja molemmat ja pakko myöntää, että rakastun Jämsään kerta kerralta enemmän. Jämsässä hurahti muutama tunti ja sitten olikin aika rientää kohti Tamperetta, koska pentutreenit. Kirjoitan niistä erikseen.
Kommentit

 1. Kivan näköset maisemat! Ja upeat koirulit ♡ ihana kun Polte on niin paljon isompi kuin Hupi 😂

  VastaaPoista
 2. Heips, hienolla retkellä olette taas seikkailleet. Katsoin ekana, että nonniin, nyt on Ilon turkki saanut uuden sävytyksen, mutta se olikin Polte. Kyl on emonsa pentunen ilmeitä myöten...tulee komee uros!
  tv.grandgrandmother

  VastaaPoista
 3. Huomaa hyvin sukupuolieron koossa, vaikka siro jätkä Polte onkin. Korkeampi ja miehekkäämpi kuitenkin. :-) Jämsä on niin kaunis!

  Polte on aivan kuin Ilo. Aivan samanlainen pää ja ilme. Olen huomannut ennenkin, mutta oikein hämmästyin kun katsoin pitkästä aikaa Poltetta silmiin. Polte on upea! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit