Lasten agilitykurssi 2/5

Maanantaina oli toinen kerta lasten agikurssia. Ilokseni sain huomata, että tyttö kuunteli paremmin kouluttajaa, Ilo kuunteli paremmin ohjaajaa ja homma vain pelitti monella tapaa paremmin kuin ensimmäisellä kerralla. Tyttöä mietityttää vielä milloin täytyy juosta kovaa ja milloin ei, mutta se on täysin ymmärrettävää. Ilolla taas menohalut sai hätiköimään lähdöissä ja kouluttaja auttoi pitämällä Iloa pannasta. Lähdöt laitetaan tehotreeniin!

Päivän aiheena kontaktit ja treenit tehtiin koirien tason mukaan. Ilo on harjoitellut 2on2offia erikseen, mutta kokonaisina esteinä ei ole tehnyt ikinä. Ei ole tullut opetettua kun ryhmissä ei ole isommin harjoiteltu, omatoimisesti ei ole uskaltanut ja agility on ollut niin satunnaista ryhmien ulkopuolella. Pakko myöntää, että agilitykärpänen on purrut (taas) pahasti ja harrastuslistalle palaa agility heti kun hommaan omatoimitunnarit lokakuussa. Treenilistalle puomi, A, keinu ja kepit. Ei tavoitteita, ei  paineita, ei ryhmiä. Hauskaa humputtelua.

Aluksi testasimme erikseen mitä Ilo tuumaa puomista ja A:sta. Ilo tuumasi, että ei tässä mitään ihmeellistä. Ilo juoksi vauhdikkaasti, mutta silti suhteellisen järkevästi. 2on2offia ei tajunnut yhdistää esteisiin ilman muistutusta, mutta ymmärrettävää. Testauksen jälkeen tytöt sai tehdä hyppy, puomi, putki pätkää ja toisella laidalla hyppy, A, putki, hyppy, hyppy pätkää. Jälkimmäistä kahdessa osassa, koska Ilo ei osannut vielä hakea A:ta hypyn jälkeen ja iki-ihana putki veti A:n takaa puoleensa liikaa = Ilo ohitti A-esteen. Muuten Ilo teki hyvää työtä ja ehdottomasti myös tyttönen. Kaikille jäi treenistä hyvä mieli ja seuraavaa kertaa odotetaan taas innolla. 

Kommentit

  1. Kiva että olette löytänyt yhteisen harrastuksen. Hauska katsoo noita video pätkiä. Tsemmpiä koko tiimille! tv.grandgrandmother

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Vielä muutama kerta jäljellä, mutta jatketaan molemmat omatoimisesti lokakuussa kun vaihtuu kausi ja saan taas hallille omatoimitunnarit. Typy tykkää hirveästi, vaikka vaikeaa on vielä tajuta milloin juostaan ja milloin ei. Olisi ollut parempi aloittaa helpommalla koiralla, muttah... :-) Hyvin menee ja olen erittäin ylpeä typystä. <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit