Lasten agilitykurssi 3/5

Maanantaina oli kolmas kerta kerta lasten agilitykurssia. Tälläkin kerralla ratana oli rallirata - hyppy, hyppy, mutkaputki, hyppy, hyppy ja mutkaputki. Nämä ralliradat on Ilon kanssa ehkä haastavimpia, koska Ilo on nopea ja sillä on fokus eteen. Saa laittaa töppöstä toisen eteen, itse kukin. Varsinkin, jos rataa pitäisi tehdä useampi kerta tai  pitäisi kikkailla jotain. Ilo  suorittaa näin simppelin radan yksinkin, jos ohjaaja on vaikka myöhässä.


Rataa oli tarkoitus tehdä hieman erilailla, mutta Ilo oli taas kamala agipossu ja jätti todella rumasti esteitä väliin. Ilo näki vain putken ja putken. Voi putkihulluus ja hetkellinen Ilohulluus.  Huomautuksen (tai muutaman) jälkeen Ilo tajusi, että radalla täytyy tehdä muutakin kuin juosta putkesta putkeen ja teki hienoa työtä. Ilo eteni kiiturin lailla esteeltä toiselle ja osasi tehdä radan silloinkin kun ohjaaja liikkui hyvin vähän. Lähdöissä pysyi paremmin.

Aloitettiin keppiharjoittelut kuudella kepillä ja verkoilla. Ilo teki ensimmäiset harjoitukset minun kanssani ja remmissä, koska vauhti ja järki. Hienosti sujui remmillä, ilman remmiä, minun kanssani ja tytön kanssa. Kenttä oli jaettu kahtia ja aidan toisella puolella sai harjoitella tekniikkatreeniä renkaalla, A:lla, sekä madalletulla keinulla ja puomin palasella. Ilolla oli yllättäen liikaa vauhtia ja kontaktit hutaistiin liian monta kertaa rumasti. 

Kommentit

Suositut tekstit