Piilotreffit 31.10.

Meillä oli pentutreffit Teivon raviradan maastoissa tasan viikko sitten. Treffeille pääsi Piiloista 4/8: Hupi, Ruska, Polte & Mysti, sekä Eijan toinen aussie Kayla. Ilolla oli tärppipäivät, joten en viitsinyt ottaa sitä Poltteen kiusaksi. Ilo pääsi myöhemmin metsälenkille shelttiystävänsä Reginan kanssa ja oli aivan hirvittävän onnellinen.

Minusta on ihan parasta nähdä Ilon huikeita jälkeläisiä. Poltetta olen nähnyt vähän enemmän kuin muita, Ruskaa ja Mystiä joitain kertoja, mutta silti kaikkia aivan liian vähän. Pitäisi nähdä useammin kun ei nämä välimatkat nyt niin pahoja ole. Sisaruksilla oli hirveän hauskaa yhdessä ja ne sai hyvät juoksuleikit aikaiseksi. Viisi aussieta, joten menoa ja meininkiä oli ihan kiitettävästi. Hupilla oli hirveän hauskaa ja se juoksi todella paljon. Pitkästä aikaa korvatkin katosi kerran siinä leikin temmellyksessä ja jouduin ottamaan hetkeksi hihnaan.

Meidän oli tarkoitus treenata samalla kertaa, mutta varpaat jäätyi ja flunssaisena treenit oli pakko jättää väliin. 
 
 Hupi, Polte, Mysti & Ruska 11kk.
 Seurue.
 Ruska, Kayla & Polte.
Hupi & Ruska. Tytöillä on aina kemiat kohdannut ja löytynyt hyvät leikit.
Polte & Kayla. Poltteesta UNOHTUI (MITÄ!?) ottaa posekuvat.
 Hupi & Mysti.Ylhäällä Ruska & alhaalla Mysti. 

Kommentit

 1. Ihanan värinen toi ruska ja nättejä kaikki. Tosi kiva rakenne mustalla Mystillä. :)

  VastaaPoista
 2. Ne on kyllä kaikki tosi upeita. <3 Mysti on kyllä kovin kiva ja siis miten sileä turkkikin, ei minun kakarallani vaan... :-D Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Mä vaan niin tykkään tän sun blogin selkeydestä <3

  http://haskisti.blogspot.fi

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit