Taas ne agiesteet

 Hupi, Ilo & Ketku.

Sannan ja Ketku-aussien kanssa treenaamassa Takut-hallilla Pirkkalassa. Ensimmäistä kertaa Takkujen hallilla. Hallissa ei ole lämmitystä ja tuntui, että pääkään ei toiminut täysillä kylmyydessä. Piti tehdä tokoa, mutta kentällä oli agilityrata  valmiina ja teimme taas vähän agilityä. Ilo sai tehdä vähän seuraamista agin ohella.

Rata oli suunilleen tällainen, vaikka mittasuhteita en osaa hahmottaa. ILO teki 1-8 esteitä. Ilo kävi kuumana, juoksi hulluna ja kiljui kimeästi. Kerran juoksi siivekettä päin, kerran räiski riman alas ja kerran koko putki heilahti vauhdista. Muistin, miksi EI harmittanut jäädä tauolle Ilon kanssa. Vauhti edellä ja järki perässä tuntuu olevan Ilon motto agissa. HUPI teki paria estettä molemmissa päissä kenttää. Hupilla ei ole vielä suurta paloa agilityyn. Hupi ei osaa lukea minun ohjausta, koska agilityä on tehty niin vähän. Takaakierrot oli tosi hienoja, mutta kun putkesta piti tulla suoraan hypylle - ei lähtenyt. Ei innostuksesta, eikä lelusta huolimatta. Treeniä!

Kommentit

 1. Viehättävän näköinen agility-halli, taitaa olla rakennettu vanhaan suuliin? On teillä virtaa harrastaa, onnekkaita koiruuksia! tv.grandgrandmother

  VastaaPoista
 2. Vanha navetta tai vastaava taitaa olla juu! Oli kyllä hauska paikka, mutta kylmä näillä pakkasilla. Kesällä varmaan ihana kun viileämpi - tai voisi ainakin kuvitella. Harrastaminen on kivaa ja harrastusinto se vaan kasvaa kasvamistaan. :-) Koirat nauttii ja omistaja nauttii. <3

  VastaaPoista
 3. Oottepa te innostunut aksaamaan! Ihanaa :) meillä on (siinäkin!) lajissa hidasteena osaamaton ja kömpelö ohjaaja :D

  VastaaPoista
 4. Meillä myös. ;-) Siksi se oliki pitkällä tauolla, mutta sitten ajattelin "mitä sitten" ja välillä höpsötellään. :-)

  VastaaPoista
 5. Haluaisitko joskus kolmannen koiran? Millaisen haluisit ja ottaisitko ihan eri linjaa vai jollain tapaa samaa sukupuuta kuin ilo ja hupi? �� Ootko ikinä haaveillu/miettiny tosissaan erirotuista?

  VastaaPoista
 6. Haaveilin hetken Ilolle toisia pentuja ja aloin haaveilla kolmannesta - toisesta Ilon pennusta. Päätin kuitenkin, etten lähde Ilon kanssa toista kertaa penturumbaan ja sterkkautan sen tänä vuonna.

  Jos ottaisin kolmannen koiran, se olisi ehdottomasti aussie. En ole muita rotuja miettinyt aussien jälkeen kun tämä tuntuu niin omalta. Ennen aussieta mietin bortsua ja tolleria. Jos jostain syystä en aussieta ottaisi, miettisin luultavasti bortsua. Bortsu tosin voisi olla liian maaninen ja tosikko minulle, ehkä.

  Olen joskus miettinyt, että jos tyttäreni oikeasti joskus täysillä innostuu koiratouhuista, voisi ehkä jotain shelttiä tai muuta pikkuista miettiä. Kolmas koira ei kuulosta kuitenkaan tällä hetkellä realistiselta, enkä usko kolmatta tulevan. Ikinä ei toki tiedä mitä tapahtuu, mutta tällä hetkellä nämä fiilikset.

  VastaaPoista
 7. Ja samalta kasvattajalta tulisi. Ja mieluiten samaa sukua.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit