Välillä ei vaan kulje

Piti treenata Hupin kanssa agilityä ja Ilon kanssa tokoa. Tein treenisuunnitelman kotona ja lähdin intoa puhkuen hallille. Hallilla ei homma pelannut yhtään ja en saanut oikein mitään aikaiseksi. Otin agikentän 30min ja tokokentän 30min. Saavuin agikentälle myöhässä, joten olin menettänyt lyhyestä pätkästä aikaa entisestään. 

Piti aloittaa agilityllä Hupin kanssa, mutta rata ei sujunut mielessäni niin nopeasti kuin olisin noin lyhyessä ajassa toivonut. Yksittäisenä muutama putkeen lähetys, takaakiertoa, A, puomi ja kepit. Puomilla epäröi ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun puomille uskaltautui, voi itku. Hyppäsi puomilta alas ja kiersi. Syytän keinua ja siitä johtuvaa epävarmuutta. Kyllä se puomi palautui nopeasti mieleen ja Hupi teki ihan ok, vaikka ei ihan niin hyvällä vauhdilla kuin aikaisemmin. A:lla samaa ongelmaa ei ollut, mutta este on toki aivan erilainen. Kentällä oli vähän nihkeästi verkkoja, parista välistä puuttui verkot kokonaan ja parissa välissä oli todella matalat verkot. Hupi teki hyvät kepit, vaikka kerran-pari epäröikin verkottomuutta. Helpompi oli hakea päähän, jossa ei ollut verkkoa kuin tulla pihalle päästä, jossa ei ollut verkkoa. Agility jäi niin vähäiseksi, että Hupi teki vähän seuraamista, kaukoja ja eteentuloa, kivat fiilikset. Toisella kentällä kiertoa ja ruutua, vähän kyseli minulta.

Ilo teki ohjattua, ruutua, tunnaria ja metskua. Ohjattua muutama kerta kun oli vähän häslinkiä. Ensimmäisellä kerralla meinasi lähteä väärälle, mutta ärähdyksestä pienen mutkan kautta oikealle kapulalle. Toisella kerralla meinasi lähteä stopista hakemaan kapulaa omalla luvalla, osasin odottaa ja pääsin puuttumaan heti. Kolmas kerta toden sanoo ja oli super. Ruutu oli vaikea. Lukitsi ruudun kaukaa, mutta epäröi ja ennakoi. Alkoi himmailla ennen ruutua ja jäi etunauhalle. Tunnari hyvä, haisteli nätisti ja toi oman. Palautuksessa siirsi raville. Metskulle lähti hyvin, mutta tarttuminen oli ruma ja palautuksessa hissutteli. Metallikapula ei ole Ilon suosikki vieläkään. Vaikea uskoa, että Ilon kanssa pitää sanoa näin, mutta lisää itsevarmuutta ja varmuutta liikkeisiin.

Kommentit

Suositut tekstit