Onnidog ja majoitus


Niin se kesä tuli ja meni. Syksy kolkuttelee ovella ja sehän tarkoittaa sitä, että suuri ja monipuolinen koiratapahtuma OnniDog lähenee. Kaksi viikkoa ja hilpeät koiraharrastajat valtaavat Himoksen jo viidettä kertaa. 

Pikainen kertaus - mikä ihmeen OnniDog? Jokaisen koiraihmisen unelmatapahtuma, joka järjestetään Jämsän Himoksella 06.-09.09.2018. OnniDogissa on useita eri lajikoulutuksia, luentoja ja koiramaista oheisohjelmaa. Kattava koulutuslista: agility, arkitottis, canicross, dobo, haku, junior handler, kehonhallinta ja takaosan tehotreeni (takateho), kickbike-vetotreenit, kohteet ja korokkeet, koirafrisbee, koiratanssi, kontaktitunnit, leikitystunnit, naksutintunti, nose work, nouto, näyttelykoulutus, pallopaimennus, peltojälki, rally-toko, rentoutustuokio, sosiaalinen palkkaus, toko, venyttely, verijälki. Kattava luentolista: Reija Nieminen: Hakumaalimieskoulutus, Mika Jalonen: Palkkaamalla palkattomuuteen, Reija Nieminen: Koiraharrastajan voimaantuminen, Krista Karhu: Koiran ja ohjaajan henkinen valmistautuminen kisoihin, Jirka Vierimaa: Perustekniikoita pidemmälle - kohteet ja luopuminen, Miira Hellsten: Koiran elekieli ja stressi, Jirka Vierimaa: Klassisen ehdollistumisen work shop, Miira Hellsten: Rähjäämätön ja arkailematon koira BAT 2.0, Jari Kantoluoto: Tunteista tekniikkaan. Oheisohjelma: pentunäyttely, match show, lasten OnniDog, koirakahvila Vuhveli, iltanuotio, jättitehtävärata ja tapahtuman päätös. Unohtamatta virallista BH-koetta ja rally-tokokilpailua.

OnniDog on mahtava mahdollisuus lähteä koirailemaan pidennetyksi viikonlopuksi. Voit olla päivän, kaksi, kolme tai neljä. Voit ostaa rannekkeen, jolla pääset osallistumaan koulutuksiin ja luennoille tai vain yksittäiset liput haluamallesi luennolle. Voit myös tulla ilmaiseksi alueelle fiilistelemään tunnelmaa ja tsekkaamaan pitäisikö ensi vuonna osallistua. Tämä on erittäin hieno mahdollisuus myös koirasta vasta haaveilevalle, näkee useita rotuja ja lajeja samalla kertaa. Ranneke on ohjaajakohtainen eli voit osallistua yhdellä tai useammalla koiralla.

Kannattaa miettiä olisiko sinulla ystävä, joka sattuu asumaan Jämsässä tai lähellä. Haluaisiko hän majoittaa vaikka sovittua korvausta vastaan sinut ja koirasi? Olisiko hänellä mahdollisesti koira ja haluaisiko hän ehkä lähteä kanssasi OnniDogiin? Tai olisiko sinulla ystävä, joka haluaisi lähteä kanssasi OnniDogiin ja voisitte yhdessä vuokrata mökin tai hotellin? Tai ehkä lähteä reissuun retkeilyn kannalta ja valita asuntoauton/vaunun tai teltan? OnniDog tekee yhteistyötä Himoslomien kanssa, joten heidän koiralliset mökit kannattaa tietty kurkata.

Minä olen etuoikeutettu, sillä ystäväni asuu Jämsässä. Samainen ystävä minulle silloin vuonna 2014 kertoi OnniDogista ja siitä lähtien on käyty OnniDogit yhdessä. Olen saanut majoittautua heidän kotonaan, huippua.

OnniDogin ilmoittautumisen kanssa on ollut ongelmia tänä vuonna, mutta antakaa mahdollisuus hienolle tapahtumalle. Ensi vuodeksi on jatkuvasti kasvavalle tapahtumalle suunnitteilla uusia tuulia ilmoittautumiseen.

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan! 

Kommentit

Suositut tekstit