Pentu-uutisia


Iloisia uutisia.  Olen odottanut yli vuoden, että pääsen kertomaan tästä ja vihdoin. Ilolle on suunnitteilla toinen pentue ja Ilo on tarkoitus astuttaa näistä juoksuista, joiden pitäisi alkaa syys-lokakuussa eli pian. Ilon sulhoksi on valikoitunut upeaakin upeampi Warma (Let´s Talk About I am Soldier). Laura liisaa Iloa ja pennut syntyvät Lauran luona Wirneen kennelnimen alle. Wirneen S-pennut. Warma Ilo eli Walot. Piilot ja Walot. EN KESTÄ!

Elokuussa 2017 päivitin facebookkiin jotain tyyliin "salaa haaveilen, että maailmaan syntyisi joskus lisää pikkuiloja" ja hetken päästä tuli kannatusviesti Laura-kasvattajalta. Näin alkoi suunnitelmat edetä ja aloimme puhua, että Laura liisaisi Iloa toiseen pentueeseen. Ilo siirtyi omistukseeni N-pentueen eli Piilojen jälkeen. Ilo on mahtava koira, mutta minusta ei ole kasvattamaan pentuetta. Minusta tämä on mainio tapa jatkaa Ilon sukua.

Helmikuussa 2018 Laura mainitsi miettineensä Warmaa sulhoksi. Innostuin heti, koska olen nähnyt Warmaa useamman kerran Wirneen menoissa ja tykännyt Warmasta aina. Yksi omista lemppariaussieista. Warman omistaja Mariakin kannatti ajatusta ja tällä suunnitelmalla jatkoimme. Aikaa kului ja minua alkoi luonteelleni tyypillisesti pelottaa kaikki, mikä voi mennä vikaan ja nolostellen peräännyin. Huhtikuussa 2018 oli Wirneen tokopäivä ja näin Warmaa pitkästä aikaa. Katselin Warman tokoilua sydämet silmissä. Aloin empiä sekavien ajatusteni kanssa, lyhyen pähkäilyn ja parin juttutuokion jälkeen laitoin nolostellen viestiä, että tehdään pennut.

Warma on Lauran tuontiuros Itävallasta. Warmalla on yksi seitsemän pennun pentue (3/17) Titangus-kenneliin.29.08. Ilo kävi silmäpeilauksessa Hakametsän eläinklinikalla ja silmät todettiin edelleen terveiksi. 21.09. Ilo kävi virallisissa selkäkuvissa eläinlääkäri Helmessä ja selkä  todettiin terveeksi. 25.09. päätimme, että Ilo astutetaan syksyn juoksuista kevään juoksujen sijaan. 28.09. Warma kävi silmäpeilauksessa ja silmät todettiin edelleen terveiksi. Ei muuta kuin juoksuja odottelemaan. Ilolla on alkanut edelliset juoksut huhtikuun lopussa, joten juoksuja odotetaan alkavaksi tässä syys-lokakuun vaihteessa. Elämme jännittäviä aikoja! Tästä se taas lähtee.

29.09. Laura kertoi päivittävänsä yhdistelmästä kotisivuille, joten pentueesta tulisi julkista tietoa. Yli vuoden odotuksen jälkeen minä riemuidiootti sain julkaista tämän hienon pentuesuunnitelman. Samana päivänä kävimme Marian & Warman kanssa treenaamassa. Otin samalla koirista yhteiskuvat ja intoa puhkuen ajoin kotiin. En ehtinyt riisua edes ulkovaatteita kokonaan kun piti istua koneelle päivittämään tätä jännittävää uutista.


Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit