Moi Walot 12vrk

Vierailin Walolandiassa ensimmäistä kertaa pentujen syntymän jälkeen 30.01. eli pentujen ollessa 12vrk pikkumarsuja. Pennut oli kasvanut ja kehittynyt kauheasti. Kova tohina päällä, silmät rakoilivat, liikkuminen oli tomeraa, leikin alkeita oli nähtävissä ja ensimmäinen  pentu hengaili pentulaatikon ulkopuolella. Kahden päivän päästä koko pentulauma olikin jo karannut pentulaatikon ulkopuolelle. Pupsinaattorien maailmanvalloitus alkoi.

Ilo oli liikuttavan ihana. Ilo piti mammahommista taukoa vierailuni ajan ja nautti täysillä minun seurastani. Iloitsi kun saavuin paikalle, pysyi vierelläni ja vaati vatsarapsutuksia. Lähtiessä se jäi portille katsomaan perääni, itku.
Pikakelauksena muutama netistä bongattu päivämäärä. 1.2. kaksiviikkoiset pennut alkoivat maistella sormia ja lahkeita. 3.2. Lauran muut koirat pääsivät pentuja moikkaamaan. 5.2. pentulaatikko purettiin, aitausta suurennettiin ja pennut saivat läjän leluja ihmeteltäväksi. 7.2. pennuilla oli jo täysi leikkitohina päällä. 10.2. pentujen maailma alkoi laajentua entisestään ja ne pääsivät tutkimaan alakertaa. Pennut saivat ensimmäistä kertaa kiinteää ja matolääkettä. Maitobaarissa alkoi olla jo tungosta, kauhea kuhina ja HuippuIlo on hoitanut hommansa mallikkaasti. 15.2. yksi tulevista omistajista oli pentuja vahtimassa. Menoa ja meininkiä riitti. Pennuista on kuoriutunut pikkuriiwiöitä. Samana viikonloppuna pennuilla alkoi käydä myös enemmän vieraita, pennut tapasivat vieraita lapsia ja koiria. 23.2. mennessä viisiviikkoiset pennut oli mm. päässyt ulkoilemaan, matkustamaan autossa, hengailemaan treenihallille ja vierailemaan yhden pennun tulevan omistajan luona. Vau!

Kiinnostuneet pääsevät seuraamaan pentumatkaa tiineysajasta luovutukseen Wirneen S-pentueen fb-sivulta.  

 

Kommentit

Suositut tekstit