Pienet piraijat

Tiistaina koitti odotettu päivä ja vihdoin pääsin toista kertaa pentuja moikkaamaan. Iida lähti mukaani ja olimme sopineet jo ajat sitten, että pahimmassa riiwelövaiheessa hän lähtisi mukaani kasvattamaan pentukuumettaan. 

Pentuhuoneeseen astuessa minut valtasi aww-reaktio. Sitä sanoinkuvaamatonta söpöyttä ei voi edes tajuta. Pennut oli kasvanut ja kehittynyt hurjasti sitten viime tapaamisen. Marsuista oli tullut ihan oikeita koiranpentuja ja vieläpä maailman suloisimpia sellaisia. Pentulauma vyöryi morottamaan heti kun pentuaitaukseen astuimme ja oli mahtavaa nähdä se sosiaalisuus. Kukaan ei jäänyt ihmettelemään ja kaikki tulivat yhtä reippaasti luokse. 

 Sotku & Siisti heräili ensimmäisenä päikkäreiltä.
 Sokin väsytilassa.
 Siisti riehutilassa.
 Akkuja lataamassa häntä kainalossa.
 Siisti söpöilee. Kohta se hyökkäsi syömään puhelinta.
 Sotku tuumii jaksaisiko nousta tuhmailemaan.
 Sokin tarjoilee kaunista kontaktia - tai miettii hyppäisikö Iidan nenään.


 Sinko latautuu.
 Sikin & Sokin.

Aika kului silmänräpäyksessä ja vierailu loppui ennen kuin oli ehtinyt edes alkaa tai siltä se tuntui. Pentujen seassa olisi voinut viettää vaikka koko päivän. Vierailun aikana ei toki paljoa ehdi nähdä, mutta sen lyhyen vierailun aikana pentue vaikutti aika tasaiselta. Pennut touhusivat ja nukkuivat sopivasti. Kaikki pennut vaikuttivat sosiaalisilta ja reippailta. Pennut olivat kamalan ihania riiviöitä ja kaikki, mihin pentujen naskalit ylsivät, sai kyytiä pentujen käsittelyssä. Voin kertoa, että naskalihampaat sisäreidessä ei tuntunut hyvältä. Pennut hakeutuivat nukkumaan ihmisten läheisyyteen. Ensimmäisenä unille kävi Sotku, joka toki heräsikin ensimmäisenä kiusaamaan nukkuvia sisaruksiaan. Viimeiseen asti unta vastaan kamppailivat Suttu ja Sikin.

Minun lempparini on alusta asti ollut Sinko. Syytä en osaa oikeastaan edes sanoa, mutta sellainen tunne vain tuli. Niin tuli myös Ilon kanssa aikoinaan. Tällä vierailulla Sinko kiipesi syliini, koitti kiivetä mahdollisimman ylös ja suukotti naamaa - ennen kuin alkoi maistella nenää. Aivan kuten Ilo samassa iässä. Sinko heilutti villisti häntää ja oli hurmaava. Lemppariksi nousi myös Siisti, joka käyttäytyi aika samanlailla ja näytteli aika siistiä leikkimistä. Lisäksi tottakai Siistin silakkamainen ulkonäkö kiehtoo minua valtavasti, Siisti Silakka. Siistin rinnalla myös Sokin teki vaikutuksen. Ja Suttu. No kaikki! Innolla odotan, kuka valikoituu sijoitusnartuksi. Sikin osoitti hienoa taistelutahtoa ja jaksoi heti vierailun alusta repiä täpäkästi Iidan hihaa varmaan ainakin joku 5min.


Oli hauska nähdä eroja pentujen ulkonäössä. Siisti ja Sikin on selvästi lyhytkarvaisempia kuin muut. Vähän silakampia muutenkin. Jännä nähdä millaisia tyypeistä ajan myötä kehittyy, rakennetta, turkkitilannetta, korvien asentoa. Toivottavasti heistä kasvaa huikeita perheenjäseniä, mageita harrastuskavereita ja terveitä kaikinpuolin upeita koiria - ja omistajat olisi tyytyväisiä omiinsa. ♥ Eilen 28.2. pennuilla oli silmäpeilaus ja peilailtiin seitsemän silmäparia terveitä silmiä. Alkuviikosta on luvassa terveystarkastus ja pentutestaus. Kohta lapset lähtee valloittamaan maailmaa ja haikeaksi vetää, vaikka tottakai on parasta saada maailman paras Ilo kotiin. ♥

Eka rivi: Siisti & Sotku, toka rivi: Sinko & Sikin, kolmas rivi: Sokin & Suttu ja neljäs rivi: Särmä.

Aivan valloittavia pieniä. Pentukuume kasvaa kasvamistaan.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit