Herätys talviunilta


Blogi on ollut luvattoman pitkillä talviunilla ja nyt olisi korkein aika herätä. Olen miettinyt blogin jatkamista, piilottamista ja jopa poistamista. Ennen rakastin bloggailua ja postausten parissa sai kulumaan vaikka kuinka monta tuntia. Sitten tuli instagram, jota on niin nopea ja helppo päivittää missä tahansa, koska tahansa ja ihmisten on helppo reagoida. Tuntuu, että blogeja ei enää lueta tai ainakaan postauksiin ei reagoida. Kaikki taitaa bloggailla pääosin itselleen, mutta kyllä sitä julkisessa blogissa toivoisi saavan joskus jotain kommenttia. 

Olen päivittänyt viimeksi maaliskuussa ja sitä ennen varsin nihkeästi. 2014 - 204 postausta, 2015 - 166 postausta, 2016 - 118 postausta, 2017 - 100 postausta, 2018 - 50 postausta ja 2019 - 9 postausta. Surullista.

Voisin ehkä päivittää teille vähän pentukuvia, Ilon kotiutumisesta, Ilon palautumisesta pentujen jälkeen, paluusta harrastusten pariin, Hupinaattorista, Ilon tokokokeista, hakuilun aloittamisesta, pentuhaaveista ja tulevaisuuden suunnitelmista. Juttua riittää - ja onpa oikeastaan kiva kirjoittaa pitkästä aikaa tietokoneella oikeilla näppäimillä.

Jos instatili löytyy ja seuraaminen kiinnostaa -> @iloajahupia.

Kommentit

 1. Kyllä mä luen ja yritän itsekin kirjoittaa. Blogista vanhatkin jutut löytyvät paremmin enkä jaksa Instaan puhelimella pitkiä juttuja kirjoittaa. Kommentteja blogijuttuihin nykyisin tulee kyllä tosi harvoin. Ei kyllä tule itsekään kauheesti kommentoitua, isoin syys siihen on se, että ilman bloggerin tunnuksia ei aina voi.

  VastaaPoista
 2. Minäkin luen ja kirjoittelen itsekin. Kovinkaan moni ei sitä lue, mutta lähinnä se on juurikin kiva päiväkirja ja treenejä on kiva sinne päivitellä. Mukavaa, että tulitte takaisin, olen sitä jo odotellutkin :D

  VastaaPoista
 3. Mä ainakin kaipailen aktiivisen bloggailun aikaa takaisin, vaikka IG onkin kiva myös :) Ja iso peukku blogin aktivoinnille!

  VastaaPoista
 4. Kiitos peukusta! Kyllä se jotenkin toi IG on tainnut olla pahin sivuuttaja sille, ettei ihmiset enää kirjoita tai lue blogeja. Olisi hauska tietää onko muilla "ryhmillä" sama vai koskeeko vain koira juttuja? Itsekkin kyllä vähentänyt hurjasti blogien lukemista.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit