SporttiRakkitiimi 2020

 

Bongasin somessa haun SporttiRakkitiimiin. Innostuin heti ja aloin siitä paikasta näpyttää esittelytekstiä meistä. "Oletko innostunut koiraharrastamisesta jossakin lajissa? Oletko asettanut itsellesi ja koirallesi tavoitteita? Kenties kisaat alkavana vuonna jossakin lajissa? Positiivisuus on yksi ominaisuutesi ja hymysi on tarttuvaa? Onko sinulla sometiliä, jota päivität koiratreenistäsi, kisareissuistasi tai yhteisistä hetkistä koirasi kanssa? Koetko, että voisitte kuulua SporttiRakin ihka ensimmäiseen omaan tiimiin?" Tiimiläiset saavat SporttiRakin jäsenyyden 12 kuukaudeksi, hupparin, pipon, ProPakin ja 50e sponsorointitukea esim. kisamaksuihin. V-A-U!!!

Arvasin, että hakijoita tulisi olemaan paljon, mutta niitä oli lopulta yli 300. Niistä yli 300 ihmisestä valittaisiin 40 parasta, josta lopulta arvottaisiin 12 tiimiläistä.  Toivoin, että mahtuisimme siihen 40 joukkoon, mutta pieni epäilys heräsi silti. Hakijoita oli kuitenkin aivan älytön määrä ja monia hyviä vaihtoehtoja tippuisi väkisin pois. Minulla on välillä ollut ihan hyvä arpaonni, mutta ajattelin pelin olevan menetetty viimeistään  arvontavaiheessa.

Onnistuin kehittämään itselleni pienoisen pakkomielteen tästä hommasta ja odotin kuumeisesti arvontapäivää 13.01. Minulla oli herätyskello soimassa instaliven alettua. Nimiä arvottiin yksitellen ja 11 lapun kohdalla tuli tippa silmään, koska se oli siinä. Minulla oli SporttiRakki panta päässä koko aamun ja pikkuihminen piti peukkua pystyssä kun kuuli Heidin mainitsevan peukuista. Yhtäkkiä kuulin oman nimeni, jonka myötä aloin hihkua ja pillittää. Pieni epäilys iski "kuulinko varmasti oikein" ja pikkuihminen katsoi minua silmiään pyöritellen, että ihanko kuvittelin jollain olevan sama nimi kuin minulla. Oli pakko laittaa viesti SporttiRakille varmistuakseni asiasta ja minä se olin. SporttiRakin kahdestoista tiimiläinen ja viimeisellä arvalla. Hihkuin  vähän enemmänkin.

Olen ollut niin fiiliksissä tästä kaikesta, ettei mitään järkeä. Ennen SporttiRakin avautumista minua pyydettiin bloggaajaksi mukaan. Aivan älyttömän siistiä, joten suostuin tottakai heti. Kunnes aloin miettiä asiaa enemmän, sekä tuttuun tapaani pelätä epäonnistumista ja pettymisen tuottamista. Peruin. Vuosien varrella minua on kaduttanut monta kertaa, vaikka edelleen toimisin varmasti samanlailla. Tämä on  tilaisuuteni ja olen niin iloinen.

Odotan innolla, mitä hienoa tämä vuosi SporttiRakkitiimiläisenä tuo tullessaan.  Meillä on aivan huikea tiimi! Tiimiin kuuluu muutama ennestään tuttu tyyppi, mutta suurin osa oli minulle ennestään tuntemattomia ja tässä on tutustuttu toisiimme enemmän. Toivottavasti tapaamme porukalla tässä vuoden sisään. Suunnitelmat sauhuaa  meidän omassa ryhmässä ja katsotaan, mitä kaikkea keksimmekään. Huppari, pipo ja ProPakki on ollut ahkerassa käytössä. Nyt kun on aikaa, olen alkanut tutustua myös SporttiRakin upeaan luentoarkistoon.

SporttiRakki esitteli vuorotellen tiimiläisensä ja  meidän esittely kuului näin: "Olen Jenny Söderlund, 28-vuotias aktiivinen koiraharrastaja Tampereelta. Harrastuskavereina toimii kaksi australianpaimenkoiraa, 6-vuotias Ilo (BH TK1 TK2 TK3 Wirneen Ilopilleri) ja 3-vuotias Hupi (Wirneen Niin On Nätti). Kolmas on haaveissa ja toivottavasti tulossa muutaman vuoden sisään, annoin pikkusormen ja niin edelleen. Olen suhteellisen tuore koiraharrastaja, sillä aloitin koiraharrastuksen virallisesti vasta 2013 kauan haaveillun Ilon astuessa elämääni, vaikka koirahistoriaa oli ennestään. Koiraharrastuksesta on kuitenkin tässä kuuden vuoden aikana tullut paljon enemmän kuin pelkkä harrastus, elämäntapa ja ilma, jota hengitän. Harrastamme monipuolisesti ja vaihtelevasti eri lajeja. TOKO on meidän päälaji ja ainakin toistaiseksi ainoa tavoitteellinen laji, mutta teemme vaihtelevasti myös agilityä, hakua, jälkeä, vetoa, paimennusta ja rallya. #koiraurheilunilo on Se Juttu. Tärkeintä. Muulla ei ole väliä, kunhan iloitaan siitä yhdessä tekemisestä. Harrastusten lisäksi myös retkeily on mieluisaa puuhaa. Koirien nimet sopii kantajilleen kuin nenä päähän. Ne on avoimia, iloisia, hauskoja, veikeitä ja vauhdikkaita Persoonia. Me olemme varsin positiivinen kolmikko, vaikka arjessa on toki haasteitakin ja tykkään kirjoittaa myös niistä avoimesti. Meidät löytää instasta @iloajahupia. En malta odottaa, mitä hienoa tämä vuosi SporttiRakin tiimiläisenä tuo tullessaan. Minua pyydettiin joskus ennen SporttiRakin alkua bloggaajaksi mukaan ja suostuinkin heti, koska kuinka siistiä, mutta alkoi jännittää liikaa ja jätin hienon tilaisuuden väliin. Tämä on toinen mahdollisuuteni päästä osaksi SporttiRakkia ja olen niin fiilareissa, että en kestä." Siinä ehkä kaikki oleellinen.

Hei SporttiRakin Facebookissa ja Instagrammissa on huikea kilpailu menossa! Voit voittaa ProPakin ja hupparin.


Kommentit

Suositut tekstit