Wirneen Walojen Walkkupäivä

Taas teki mieli nähdä Walolapsia ja porukka innostui agilitypäivästä, joten sovimme, että Nauraen menee Maija Rýd tulee kouluttamaan agilityä 24.11. ja varasimme  JAU Areenan Sipoosta. Tällä kertaa osallistumaan pääsi Waloista 6/7. Huikea osallistujamäärä tälläkin kertaa! Porukassa mukana aloittelevia ja jo vähän kokeneempia. 

Tälläkin kertaa matkassa Tiinan & Sutun kanssa. Kiva kun asumme samalla suunnalla, saa hyvää matkaseuraa ja matkakuluille jakajan. Minä osallistuin koulutukseen puolikkaalla paikalla Hupin kanssa, koska tarvitsin vinkkejä keinun kanssa. Siirsimme meidän Variocage-häkin Tiinan autoon ja koirat matkustivat siellä mukavasti. 

 Yhteiskuvaan saimme Sissin, Kertun, Sutun & Särmän.
 Tofu.
 Sissi.

Ennen koulutusta kävimme Sipoon metsissä kimppalenkillä koko porukan kanssa. Vähän jännitti, miten Hupi sulautuu joukkoon, mutta hyvinhän se sulautui. Kirjaimellisesti, sillä joku totesikin, että aivan kuin Hupi kuuluisi tähän pentueeseen. Kieltämättä silakka olisi mennyt täysin saman pentueen koirasta. Hyvä ja vauhdikas lenkki. 

Hupi odotteli omaa vuoroaan häkissä kentän laidalla ja oli oikein mallikkaasti. Suurimman osan ajasta lepäsi rauhassa ja välillä kuunteli pikkusisarusten menoa. Hupi teki keinua. Keinu on aina ollut Hupin mielestä jännittävä kapistus (koska liike), eikä varsinaisesti auttanut kun se joskus karkasi keinulle (luuli puomiksi) ja keinu pamahti aika vauhdilla alas. Maijan avulla saimme isompia onnistumisia kuin ikinä ja Hupilla vaikutti olevan jopa ihan kivaa. Keinun alle laitettiin pehmuste, Maija "otti keinun vastaan" toisessa päässä ja Hupi sai paukutella keinua. Paukuttelun jälkeen laitoimme siivekkeet keinun molemmille puolille ja Hupi tuli vähän ylempää keinulle. Hienosti! Eiköhän siitä keinusta kiva tehdä! Lopuksi Hupi sai juosta vielä pari kertaa putkeen.

Oli hienoa nähdä Ilon lapsia. Omistajat on tehnyt hienoa työtä omiensa kanssa ja oli ihana katsoa  iloista yhteistyötä. Waloilla vauhtia ja aivoja riitti. Ainakin Kerttu & Suttu harrastaakin agilityä. Kunnon agitykit tulossa! 

Kommentit

Suositut tekstit